Thread: "Elevator"
View Single Post
Old 30 Oct 2008, 00:06   #71
films4all
Guru

films4all

Dar dude..ce-ti veni. Eu nu voiesc nici sa ma impusti sa te fac sa zici ..ca filmul e genial.
E PAREREA TA! NU ARE VOIE NIMENI SA ATENTEZE LA EA
Nu stiu de unde ... iti veni o asemenea idee. Zãu :lol:
CREZI CE VREI DESPRE FILM dar..
exista si un dar
nu-mi veni cu critica daca tie nu-ti place genul.
Poate tu crezi ca eu am fost influentat sau ca toti am fost influentati de faptul ca .. iubim filmul romanesc minimalist. Nu nu-i asta. Uita-te la JOI, nimi(c)malist si o porcarie.
Noua ne place filmul pentru ca are simt cinematografic si pentru ca si pentru ca... etc.
Intradevar.. problemele de care zici tu exista. Insa din punctul meu de vedere, pot fi trecute cu vederea tocmai pentru ca filmul in sine a resuit ce n-au reusit filmele acelor zisi regizori si care au si unatc in spate. Eu pot sa justific lipsa mustatii/ barbii printr-o simpla comparatie cu filmele americane.. unde adolescentii de 18-19 ani inca au puf pe fata. Hainele, transpiratia... sunt detalii importante dar..ce dracu.. filmul[Elevator] e arta in sine. Sa ma ierte Dumnezeu.. sunt foarte multe filme in care totul e controlat milimetric. Dar din punct de vedere artistic nu se pot compara cu filmul asta nici daca ..nu stiu.. ai vrea sa fie mai bune.
Inteleg ca nu poti sa faci compromisuri... si poate crezi ca pup echipa in fund. Nu..eu doar admir ce n-am reusit sa fac eu in 3 ani. Poate o sa reusesc in 10. Amin. Dar..devin subiectiv. Si nu e asta. Nu de aceea imi place filmul. Imi place ca se sustine pe sine. Atata tot!