View Single Post
Old 27 Oct 2008, 19:57   #115
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

[quote="buticut"]
Originally Posted by Pauline Kael:

Atunci ce zici de un cocktail, un amestec din toate? Nebunie, umor negru, un creier folosit la un potential cat de cat rezonabil? Stiu ca suna ca un cliseu, dar esti vulnerabil daca ii lasi pe altii sa iti vada punctele slabe. Daca nimeni nu te cunoaste cu adevarat, daca ai o masca pe fata in permanenta, nu te poate rani. O sa iti arat ca pot crea un personaj impenetrabil,capabil sa ii tina la distanta pe toti din jurul ei ca si cum ar fi niste magneti de poli identici si incapabil de a nutri sentimente pozitiva pentru cineva
Cam exasperata faptura,obosita sa descopere,sa creeze...
Hm,pe mine m-ar incanta o portretizare a unei femei cerebrale ca a ta,dar cinismul ei sa fie compensat si pus in valoare prin contrast de o sexualitate debordanta,inteligenta de spontaneitate si umor sanatos,nu negru(e prea pretios)...si in literatura si dramaturgia universala sunt multe exemple de astfel de femei cu astfel de nuante...."Mutter curage" e un soi,doamna T.,etc..la intamplare,Nora lui Ibsen..Otilia enigmatica ..De la operele antice,la cele contemporane.
Te cred ca poti crea orice fel de personaj.
Am observat ca tu creezi mai bine daca ai un combatant puternic,o motivatie...E firesc,cred..
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif