:oops: x 2. For God's sake, nu ma mai fa sa inrosesc! De multa vreme nu mi s-a mai facut un asemenea portret, ma tem ca esti putin cam departe de realitate

.
Legat de scenarii, aveam niste idei in cap...ca o replica dintr-un film
"I do not mean to upset people, but I have to speak my mind, because what is in my mind is always more interesting than what is happening in the world outside my mind" 
. Dar parca de fiecare data Universul imi pune bete in roate...cand ma gandesc sa imi ordonez ideile in Microsoft Word 2007,mereu apare ceva care sa ma impiedice si sa ma faca sa imi schimb prioritatile.Stiu ca intr-o buna zi, cand ma voi apuca, nu voi termina prea curand

.Oricum ideea de baza e un personaj feminin puternic,impozant, cu personalitate si cu o gandire rationala. Simt ca latura asta a feminitatii nu a fost dezvoltata destul pana acum...m-am saturat sa vad femei plangacioase care se $#@! pe ele cand le lasa iubitii sau femei care se arata puternice in public si care isi scot la iveala slabiciunile cand nu le vede nimeni.Nu, vreau o femeie "tough" de la inceput pana la sfarsit, dar invaluita oarecum intr-un nor de mister.Oamenii m-au considerat mereu misterioasa, pentru ca nu sunt in stare sa ma caracterizez si de aceea trebuie sa ma descopere dupa felul cum vorbesc/scriu. De ce sa nu ii imprim si personajului ceva din mine?
Tim Burton...ah, mi-am imaginat ce tare ar fi sa filmeze aici Dark Shadows. Cum tot e cu vampiri si noi il avem pe Dracula....intelegi tu cum am facut legatura

. Nu stiu daca i-ai urmarit interviurile, dar iti recomand sa te uiti la acesta pentru o portie buna de ras, Tim&Johnny sunt in elementul lor

.
http://www.youtube.com/watch?v=TG6_gmdlikQ
PS: Preparation H e crema pentru hemoroizi :lol:
Eu sunt pe cale de a deveni programator, but I was always an aspiring actress and writer. Poate imi da Pitbull ceva de lucru :lol:. Cine stie, poate voi reusi sa ma descurc cu toate.Jurnalist in Romania?Hmm...nu vreau sa imi imaginez de cate ori mi s-ar cere sa imi vand sufletul si sa renunt la a-mi apara adevarul, doar pentru ca nu am voie sa arunc cu rahat in unii sau dimpotriva, sa mi se ceara sa arunc cu rahat in unii,pentru ca propaganda se vinde mereu. Deh, integritatea asta...
De abia astept "Alice in Wonderland". Am vazut poze de pe platoul de filmare si sunt convinsa ca va fi ceva spectaculos. Ma indoiesc ca vom avea o "Goth Alice", asa cum multi speculeaza...Disney nu va permite ceva prea dark, doar e family friendly.Oricum va fi, in Burton I trust

.