Buticut a scris:
[quote]
Originally Posted by buticut:
O sa raspund in quotes, ca sa ma citesti mai usor in reprize  .
Originally Posted by Pauline Kael:
Foarte interesanta opinia ta,criticii astia ar trebui sa ia exemplu,o mostra din tine ,de inteligenta,de umor,de anglofilie.Ai mintea logica a Agathei Christie.Ti-a dat prin capsorul innebunit de Sweeney sa scrii o carte?
|
:oops: Sa nu exageram. Fac si eu ce pot...Poate voi scrie candva ceva serios...mereu am avut probleme cu limitarea intr-un anumit numar de pagini sau cuvinte. Cea mai tare faza (spun tare, pentru ca fac haz de necaz, nu ca ar fi fost ceva happy pt mine) mi s-a intamplat cand am scris un articol de 7 pagini pentru revista colegiului. Nu zic ca era bun, dar a fost laudat de cei carora le-am dat sa-l citeasca, din asta deducand ca totusi nu era plictisitor. Am fost asigurata ca va fi publicat si cand-colo, cand apare revista...PLOP! Nimic!Pauza! Ma duc sa iau la rost redactorul, sa intreb ce s-a intamplat si primesc un raspuns sec: "L-ai luat de pe net!". Eu: "Poftim??De unde ati dedus asta?". Am ramas paf cand mi-a zis: "Pentru ca era prea lung!".
[quote/]
|
Faptul ca esti modesta si accepti criticile fondate e o mare calitate.As vrea sa fiu si eu atat de stabila,sigura pe mine,de bataioasa,de ambitioasa..Esti fascinanta in felul tau,o persoana din aceea cu care te intalnesti rar...de multe ori oamenii trec prin scurta viata fara sa priveasca bine la ceilalti,sa le vada sufletul minunat.Sunt sigura ca esti f buna in oricare ar fi domeniul in care lucrezi.Nu te lasa,scrie,bineinteles ca peste tot vor fi invidiosi,cretini,bete in roate...
Despre Sweeney,ai argumente imbatabile,astept sa vina inspiratia..Poate il voi revedea.Astept urmatoarele filme ale lui Tim Burton,sperand ca va filma vreodata in Romania,si ca te vei intalni cu el
Cred ca urmeaza "Alice in Wonderland",in 2010 tot cu Depp,tot cu Helena..
http://www.imdb.com/title/tt1014759/
Si fiind un excelent critic,cred ca ti-ar fi foarte placuta,implicit de succes indeletnicirea de a scrie un scenariu...
Sper sa ajungi(si) jurnalista,desi e deja o meserie compromisa in Romania de azi.