Thread: "Boogie"
View Single Post
Old 16 Oct 2008, 16:20   #64
Led-Ze-Pencil
Banned
 
Led-Ze-Pencil
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 988
Originally Posted by Coshava:
De curiozitate : daca esti un familist care a fost "cuminte" pina atunci si e de banuit ca si in tinerete ai facut cuceriri si escapade ocazionale, dar nu sex platit - te-ai baga asa de usor si fara absolut nici o stringere de inima, discutie ceva acolo ( si si fara sa fii cine stie cit de beat ! ) la "o posta" cu o curvistina platita ? :shock:

Boogie e omul ala, familist etc dar nu reiese de nicaieri ca nu se baga la poste in tinerete. Banuiala mea e ca mai degraba se baga, de aia o si face acum, ca sa fie "ca pe vremuri", si o face cu destul sictir, mecanic, fara entuziasm, cam cum a intrat si in apa la inceputul filmului: doar pentru ca "asa trebuie", nu se poate sa vii la mare de 1 mai si sa nu faci o baie, asa facea el pe vremuri.

PS Despre amanta lui Jderescu - ma refeream la o motivatie a personajului, nu a autorului, ca asa arata cat de periferic e locul. Si o motivatie mai putin pragmatica, ceva legat de sentimente etc. Dar nu insist aici pe subiectul asta, AFSN are topicul lui.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif