Where should i...begin?
Incep cu premiantul Cinemagia,"Marile Sperante", un scurt-metraj bine construit, cursiv, cu mici intorsaturi de situatie. Filmul prezinta drama unei...batiste, printr-o metafora superba, aceea precum ca batista ar vrea sa zboare alaturi de un stol de porumbei, sa joace intr-o piesa de teatru, dar toate aceste lucruri sunt doar vise, pentru ca natura lucrurilor nu-i permite decat sa ramana cu visele...ca intr-un final sa avem un cadru asemenea celui de la inceput, cu batista pe o sarma de rufe, care viseaza in continuare...
Mi-a facut mare placere sa facem un om fericit, regizorul, care a urcat pe scena foarte bucuros de premiu, un sentiment foarte misto atunci cand l-am vazut ridicand premiul si as vrea sa multumesc Cinemagiei si Gloriei pentru sansa de a face parte din juriu. Va asiguram ca am facut cea mai buna alegere in privinta filmului castigator...ca regizorul era nascut in Moldova ci nu in Romania, nu e treaba noastra
P.S. Am mai vazut inca un lung-metraj si cateva scurt-metraje internationale, dar nu am timp acum sa scriu, voi reveni.