Thread: "Boogie"
View Single Post
Old 15 Oct 2008, 14:06   #56
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Coshava:
Originally Posted by illotempore2002:
{...}dar statzi asa.....e careva care considera Boogie un film meserias?
{...}

Pitbull se pare - desi sa ma ia kiki daca inteleg de ce, poate doar pentru ca s-a auto-sugestionat initial ca filmul chiar va reusi ceva din ce si-a propus ... :oops:

Zbârci.
Il asteptam cu o undä de scepticism, subiectul mi se pärea usor ingrat, mi-era teamä de un posibil început de manierizare a curentului minimalist (i-am si spus toate astea lui Radu, dupä conferinta de presä), iar în primele 10-15 minute, eram nedumerit si cam dezamägit, cu impresia tristä cä, din päcate, da - de data asta n-a mai tinut figura... Numai cä, în continuare, m-a furat pe nesimtite, m-a dus, m-a ridicat, m-a convins... si în final, privind retrospectiv începutul derutant, i-am înteles necesitatea si integrarea în sistem.

De retinut - pentru a evita orice confuzii si supozitii eronate viitoare:
De-a lungul anilor, am comis greseli de genul ästa ("a mä autosugestiona" anterior vizionärii unui film - desi nu chiar la un nivel atât de rudimentar: "...cä filmul chiar va reusi ceva din ce si-a propus", dar suficient ca sä-mi deformez mai mult sau mai putin perceptia. Am luat-o peste bot din cauza acestor gafe, m-am învätat minte, si de mult stiu sä le evit.
Ce-i drept, asta nu mä imunizeazä total fatä de propriile mele subiectivisme, iar atunci când ele intervin, le mentionez si le iau în considerare (câteva exemple: "Restul e täcere", «L'Avocat de la terreur», «Mon meilleur enemi,» "Räzboi pe calea undelor", "Love In the Time of the Cholera", etc.). Cum fatä de "Boogie" nu aveam nici un fel de subiectivism anterior, n-a fost cazul.
Asa cä, nu-l mai deranja pe kiki si citeste-mi analiza - acolo am spus de ce-l consider un film meserias, ba chiar cu valoare artisticä. (Si poti renunta la emoticonul :oops: din mesaj, n-ai de ce sä te rusinezi cä ai dat-o-n barä cu tentativa de a mä psihanaliza; i se poate întâmpla oricui.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif