View Single Post
Old 13 Oct 2008, 23:06   #82
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am lucrat cu Laura Georgescu - e o profesionistä excelentä, si o persoanä cu un caracter admirabil. A fost monteuza studentilor, la I.A.T.C/.../U.N.A.T.C., aproape trei decenii de-a rândul, acum tine si un curs. Din päcate, c-asa-i la noi, a debutat abia acum, anormal de târziu. La "Dupä ea" si "Ingerul necesar", douä filme submediocre, se observä clar montajul ei bun, dar neputincios (natura subietului nu läsa loc de miracole - spre deosebire de ingratul film cu tractoristi "Niste bäieti grozavi", Cornel Diaconu 1987, unde Melania Oproiu obtinuse niste efecte absolut splendide). La "Dincolo de America", din päcate, nici mäcar atâta nu s-a putut face, pentru cä Barna s-a bägat peste montajul ei si a fäcut ce voia el. Stiu cä la aceste trei filme a acceptat montajul mai mult din prietenie (prost înteleasä) - chestie pe care n-o accept ca scuzä. I-am si spus, la premierä, cä nu-s încântat deloc de suita asta jalnicä a debtului ei, si ar fi cazul sä caute si ea niste filme adevärate de lucrat.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif