View Single Post
Old 10 Oct 2008, 07:20   #187
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

2 puncte la scenariu fac cat 10 la regie - aici s-a ajuns tocmai pentru ca sa se mai atenueze cazurile in care un scenariu prost putea fi tras in sus de un Nicolonescu sau un producator cu portofoliu gras. Au fost cazuri cand scenarii de 3 au trecut si a iesit scandal.
Greutatea cade mai mult acum pe scenariu, ceea ce multi de pe acest forum considera ca e bine - unii chiar cer o pondere de 100% a lui in proiect, dar mie mi s-ar parea gresit. Trebuie totusi facut film, nu ramane un text.

Ca notele la scenarii nu pot fi contestate asta da, e cam oabla. Doar ca nu stiu daca ar fi practic sa se poata contesta: ce ar insemna, propunerea unor noi candidati pentru un alt juriu, votarea lor (eventual contestarea lor si iar votarea) din nou o luna (minim) pentru citit, apoi deliberarea - se cam ajunge in sesiunea urmatoare de concurs. Mai bine iti bagi proiectul in sesiunea asta, care deja a venit.

Asta e, orice joc are reguli. Trebuie jucat dupa ele. Nu iau partea juriului sau onor institutiei cnc, nu zic ca sunt niste ingerasi imaculati pe acolo, dar cum sa faci? Si cand dai examen pentru carnet respecti niste reguli, sau cand aplici pentru o bursa, etc.

Insa. Uitandu-ma din nou pe rezultatele de pe siteul cnc, m-am ales cu doua nedumeriri:
1 - au aparut unele casute galbene, pe ici si colo. Ce e cu oamenii aia, de ce sunt insemnati asa?
2 - la calitatea producatorului, cum de nu e acelasi punctaj pentru un acelasi producator, la aceeasi categorie? Vezi Libra la scurt metraj, si or mai fi, asta am observat eu acum.

Cel ce stie sa zica si la cel ce nu stie, ca la carte asa scrie.
Led-Ze-Pencil is offline   sendpm.gif