Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Cinemania:
da, dar parca mai degraba l-as acuza pe Ed Wood Jr. de geniu ascuns decat pe.... 
|
Eu chiar il admir pe Ed Wood pentru pasiunea si ambitia sa.
|
aceeasi senzatie o am si eu legat de Ed Wood, inocenta, candoare cinematografica, insa cred ca mai repede e o impresie pe care mi-a transmis-o filmul lui Burton.
daca l-am fi vazut in epoca probabil ca eram revoltati fiindca l-am fi considerat serios si, din cauza asta, ratat. asa cum il vad pe Barna acum - serios. am ris ce am ris la filmul asta al lui, dar dupa jumatate m-a indignat. filmul sau putea fi un Plan 9 from
Our Space (in care invie comunistii, securistii, ...), insa e prea plin de pretiozitati si autorul prea le-a sustinut in conferinte de presa si vad ca si pe blogul sau se vede artist, asa ca pina la urma totul e trist...
insa asa cum Ed Wood a devenit o marca in anii 90 si la filmele sale acum lumea se distreaza copios. poate ca, in timp, povestile astea - marilena (care e o culme a obscenitatii cinematografice!), dincolo de america - vor fi recuperate in vizionari din seria 'nopti ale prostului gust' si, astfel, vor deveni obiecte culturale.