Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by buticut:
Am o pasiune ciudata de a vedea filme incredibil de proaste, pentru ca imi starnesc rasul la cat de ridicole sunt ...daca imi starnesc.Daca ma lasa rece, ata ete :?.La "Plan 9 From Outer Space" am ras in hohote...the most unintentionally funny movie ever! Ce conta ca era zi si dupa 5 minute era noapte si iar zi?Ce conta ca replicile erau idioate si ca acei "actori" nu se...umm...implicau in roluri?Nu m-a plictisit si asta conteaza!Si aparent si "Dincolo de America" intra in categoria asta...
|
da, dar parca mai degraba l-as acuza pe Ed Wood Jr. de geniu ascuns decat pe.... 
|
Eu chiar il admir pe Ed Wood pentru pasiunea si ambitia sa. Ii placea ceea ce facea, indiferent cat de bine ii iesea sau nu. Trebuie sa ai si talent sa faci filme ce se incadreaza in categoria the best of the worst. Unii il compara pe Uwe Boll cu Ed Wood, dar nu-i ajunge nici la degetul mic, pentru ca spre deosebire de Edward D. Wood Jr., Uwe e cocky, chiar crede ca filmele lui sunt geniale, cand de fapt sunt atat de proaste incat ma lasa rece. Alte filme gen Disaster Movie, Epic Movie etc...practic orice cu "Movie" in titlu, incearca prea mult sa fie amuzante esuand lamentabil (la Epic Movie nu am rezistat mai mult de 5 minute pana sa dau click pe x), asa ca prefer umorul neintentionat ale unor filme precum Plan 9 From Outer Space, Glen or Glenda, Night of the Ghouls, Jail Bait sau Bride of the Monster.
Apropo, Hollywood should burn in hell for this:
http://www.imdb.com/title/tt1238299/
Plan 9 From Outer Space e perfect in imperfectiunea sa, cum naiba sa-i faci remake??!