View Single Post
Old 08 Oct 2008, 17:24   #60
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ledzapencilule, esti un comor!
Simt cä mor! :lol: :lol: :lol:

Dar te si omor!
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
(greselile de ortografie sunt ale lui)
DE CE-a trebuit sä räspunzi ne-ntrebat?
Citindu-ti monstrele, deja îmi preparam o întrebare retoricä apropo de greselile de ortografie (+ vocabular, + gramaticä) - si mi-ai täiat macaronu'!

Deci, copii - mergeti pe gloaba... asta, bloaga omului!
Se meritä! :happy:
Ni again:
http://barnathmarius.blogspot.com/

L.E.
Un preview:

clara cea stearpa, text pentru teatru
1998, de Marius Th. Barna

Personaje:
EL: MIHAI, soþul ei, aprox. 37-39 ani
EA: CLARA, soþia lui, aprox. 35 ani

(...)

Scena 10
Ea a rãmãs singurã in camerã. Iºi aprinde o þigarã. Fumeazã. Telefonul sunã. Ridicã receptorul într-un tãrziu...
CLARA: Alo...Da! Da! Daaaa! Vã ascult!...Nu se aude...Hm...Nu vrei sã vorbeºti?....Nu-þi place vocea mea? Mai trebuie sã ai rãbdare...încã câteva ceasuri...
E pe aici...dar uite...nu-l strig...poate scoþi o vocalã...o silabã....nu ºtiam cã se fute. cu mute....Îþi ascult respiraþia! i-e fricã sã laºi receptorul...te cam caci pe tine.... începe sã-þi placã vocea mea...nu-i aºa...dar chiar nu vrei sã spui nimic?....nimica!?!
eºti docilã?...îl sugi?...vrei sã-þi spun eu cum îi place...Eu care l-am spãlat....care îI ºtiu ºi cum îi pute gura când nu avea bani de carii... cum e de gentil când îI trebuie bani!...cum sforãie iarna, cum adoarme vara cu gura deschisã?!...cu câtã vervã bate câmpii ca sã se laude cu inepþiile ce-i trec prin creier, cum se bâlbãie cãnd bea bere cu þuicã!?! combinaþia ce-i provoacã în stomac un orgasm ca un sex cu un poponar...nu te-a tuns pe fofo?....nu te loveºte? þi-e fricã sã spui ceva..nuuu?...ºi sãptãmãna trecutã îþi gãsesc tampoanele aruncate în gunoiul de la bucãtãrie.... nesimþita dracului sau era alta pe care o tãvãleºte in duet cu tine? Sã nu te mai prind cã suni cã-þi rup fãlcile!....Cãcãcioasa naibii...
A aruncat telefonul ºI a pãrasit camera. Liniºte. Apoi apare el. Se uitã dupã ea prin camerã. Ridicã telefonul. Doar tonul. Il lasã jos ºI se retrage. Iese din camerã. Imediat sunetul enervant al telefonului se aude. Revine în grabã. Ridicã receptorul precipitat.
MIHAI: Alo! tu eºti? pss...poftim?...dolari...cu o dobãndã de 10% lunar? E enorm!
Cum de ce-am lãsat numãrul asta!...Faceþi reducere pentru o sumã mai mare...Hm..
M-ar interesa vreo ºapte sute cinzeci, nu, optzeci ºI cinci, pentru trei luni...cum e prea puþin?..minim 1000, bine, dacã vreþi dvoastrã..garanþie?, casa, maºina? nu ºofez..cum adicã nu are importanþã, pãi ce crezi cã mi-am luat maºinã de banbilici...nu nu am maºinã, dar 1000 de dolari mi-ar prinde, chiar ºI 2000
cã aº schimba placa la computer...mi-aº lua niºte þoale în sezonul ce vine
ºI aº zugrãvi casa care e cam coºcovitã, hm, ce zici?...crezi cã ai vorbit cu o doamnã cu o voce distinsã ºI care pãreã cã e...ãhm...ºi eu nu sunt de încredere?...
...mãta!...
A pãrãsit din nou camera. Revine imediat cu o sticlã de vin cãutând ceva. Ezitã, dar apoi o strigã.
MIHAI: Clara!...Claraaa! Nu ai vãzut tirbuºonul?...Clara...bei un vin?...Tirbuºonul!
Clara apare, desface o geantã, extrage tirbuºonul ºi-l înmâneazã lui Mihai.
CLARA: Poftim!
MIHAI: Pãi, nu am discutat cã-þi revine!
CLARA: Dragã, dar asta mi l-ai fãcut cadou!
MIHAI: Ei, þi l-am fãcut cadou? Ai luat ºI tu un vin într-o searã ploioasã!
CLARA: Iar tu mi-ai luat un tirbuºon special!
MIHAI: De vreo 89000 de lei! Aproape 18 dolari!
CLARA: Cu un desen in partea ceramicã! Un rac ca ºI zodia mea1
MIHAI: Dragã, dar tirbuºonul e un obiect în primul rãnd bãrbãtesc!
CLARA: Ei, na! Cã o femeie nu are voie sã deschidã o sticlã de tãrie!
MIHAI: Alea au alt dop! Alt sistem!
CLARA: Merci!
MIHAI: Nu, dar de ce nu iei atunci ºi aparatul de ras? Nu foloseai tu lamele mele când þi se termina soluþia de depilat?
CLARA: Uite ce e, te rog sã nu fii mitocan!
MIHAI: Înþeleg sã renunþ la o casã, la volumele de prozã sud-americanã de care doamna este îndrãgostitã, sã-þi dau discurile de muzicã cã totuºi tu vrei sã-þi aminteºti de mine...ºi mai ce? A, da!...filodendronul din hol pe care þi-l trimit pe spezele mele la Arad, cratiþele de Inox speciale ca sã nu-þi strici digestia, ce drãguþ din partea mea, nu? cerga, scaunul pe rotile, rachetele de tenis, vrei în continuare sã faci sport! merci...imprimanta care îþI place þie cã e verticalã, îþi iei trusoul ca sã mã laºi fãrã cearceafuri...iar tu probabil cã-mi laºi ce? spray-urile de gãndaci! tampoanele sã mi le pun în urechi, televizorul cãruia i se duce tubul, cãcat! dar nu tirbuºonul faþã de care ai veleitãþi romanþioase! mai bine îþi scoteam vreo trei mãsele cu el sã te înveþi minte?
CLARA: Abjectule! In loc sã fii mulþumit cã m-ai pãstrez anumite obiecte care
þi-au fost...ºtiu eu cum mai apropiate, acum îmi faci crize? istericale...nesimþitule!
MIHAI: Te rog sã nu-mi þii lecþii de generozitate, te rog, tu! care-þi cauþi în pedigree-ul care nu-l ai niºte posibili, chiar in trecere, bunici, mãtuºi, ºtiu eu ce, nemþi, scoþieni dacã am fi mai apoape de ei, ca sã justifici...zgãrcenia crasã...
CLARA: Eu? Pardon?
MIHAI: Pãi, da, de ce nu am þinut câine? Mãnâncã prea mult?
CLARA: Denaturezi, ar fi fãcut o mizerie...
MIHAI: Hm, ºi pisica lasã pãr, dar þi-am angajat IE o femeie sã-þi spele, sã-þi facã bucãtãria, tot ce vrei!?! NU?
CLARA: Porcule, vrei sã ºtii ceva? nu suportam pisica din gelozie, þi-era greu ºI aºa sã fii tandru, ai uitat ce e o mângãiere....
MIHAI: Cu un diavol ca tine în braþe!..
CLARA: Imi spui mie asta! Mie care mã þineai în casã...sã umblu..sã stau....sã mã poþi simþii cã astfel nu poþi sã-þi rulezi programele acelea imbecile..din care storci banii, ducãndu-i la nu ºtiu cãte vinoase pe cei ce þI le comandã...imi faci mie scene de astea? mi-e care mã implorari sã am vocea mai caldã, mai senzualã, mai paþimasã, sã-þi spun porcãriaore! Ca sã-þi dai drumul!
MIHAI Unul ºI cu unul fac doi!
CLARA: Nu noi!
MIHAI: Tirbuºonul rãmãne aici!
CLARA: Iubi, iubi, iubi...te implor lasã-mi-l, te rog, l-am luat numai din dragoste
sunt clipe cãnd îmi vine sã urlu....nu pot sã plec aºa pur ºI simplu...înþelegi...
fii dulce...te rog....
MIHAI: Eºti ca o lipitoare!...
CLARA: Hai toarnã-mi un pahar...
MIHAI: Ai mai bãut astãzi!
CLARA: Fãrã tine....desfã sticla...
MIHAI: Dragã...o sparg...
CLARA: Toarnã...aºa...
MIHAI:...ce voce caldã ai...
CLARA: Pentru tine...un pusi!
MIHAI: Iþi doresc noroc!
CLARA: Sã mã cauþi....oricãnd!
MIHAI: Mã înnebuneºti....
CLARA: Stai lângã mine...
MIHAI:..uneori mi-e fricã...
CLARA: Iubire...
MIHAI: Sãrutã-mã!....
Sticla a rãmãs jos. Sunt unul lipit de celãlãlat. Doar rãsuflarea, umbrele care li se lipesc de pereþi, douã suflete care freamãtã, acum, unul pentru celãlalt....
CLARA: Strânge-mã...
MIHAI: Ajutã-mã..
CLARA: Nu te grãbi..încet.....aºa cum ºtii tu...
MIHAI: Iartã-mã....ai sã-mi lipseºti atât de mult...
CLARA: Sã mã suni...
MIHAI: Spune-mi cã mã doreºti!..
CLARA: Nu simþi...
MIHAI: Lasã-mi sânii...
CLARA: Sunt ai tãi, nebunule....cocoºelu’
MIHAI: Vreau aici! Pe masã! Oriunde! ipã! Urlã sã se zâgâneascã geamurile!
CLARA: Muºcã-mã...nu-þi fie milã!
MIHAI: Tipã cã vrei! Tipã cã NIMENI nu a fost aºa...
CLARA: Nu a fost nimeni aºaºaAAA...
MIHAI: Nu va fi niciodatã...
CLARA: Nu va fi niciodatã...
MIHAI: Ai sã suferi...
CLARA:....aaaa...am sã sufãr...
MIHAI: Spune-mi cã-mi vrei sexul!
CLARA: Sexul tãu!..
MIHAI: Sexul cel viguros!
CLARA: Sexul cel viguros!
MIHAI: Sexul cel scabros!
CLARA: Sexul cel scabros!
MIHAI: Sexul care þi-a isterizat simþurile!
CLARA: sexul, sexuuul, sexul!....
MIHAI: De mai multe ori...
CLARA:....de oricâte ori vrei...
MIHAI: Nu ne vom opri...
CLARA: NU ne vom opri...
MIHAI: Niciodatã!
CLARA: Nici acum ºI niciodatãããã!
MIHAI: Pe duºumea...
CLARA: Oriunde....dormitor....calorifer...zgârãie-mã, ucide-mã, muºcã-mã...
MIHAI: Na, na, naaa! NA!
CLARA: NA! Daaa! Daaa! Na!
MIHAI: Ah! Daaa! Na!
CLARA: Naaaãããnmmmuu!
MIHAI: Vorbeºte!
CLARA: Imediat!
MIHAI: Promite!
CLARA: Tot ce vreeei!
MIHAI: Ai sã mã provoci ºI tu apoi!...
CLARA: Si eu apoooi....de câte ori...
MIHAI: De oricãte ori vreau!
CLARA: VREAU!
MIHAI: Da! DA!DAAAA!
CLARA: Iubitule! Acum! Rãmâi aici.......
Au rãmas întinºi în pat. Striviþi unul în altul, rãsuflare în rãsuflare, mãna lui atãrnând peste ºoldul ei. Împreunã. Seara se lasã in camerã! Firave raze de luminã o umbrã palidã mai deseneazã!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif