bai bai bai.....nu am rabdare sa citesc chiar tot acum, dar am sa-mi fac temele mai incolo.....dar statzi asa.....e careva care considera Boogie un film meserias?
'cause e foarte mediocru....incepe niste propozitii si nu le termina pentru ca are doar subiectul, nu si predicatul, predicatul ala coios, il stiti?
tema e una anodina si totusi misto dar nu am simtit ca scenariul a gasit cuvintele potrivite ca s-o exprime (pe tema)....
adica alegem ceva atat de minunat si entuziasmant de critic si inevitabil de crunt cum ar fi viata de cacat care incepe odata cu casatoria si aparitia copiilor (asta dupa ce tinerii casatoriti au petrecut cativa ani in concubinaj inainte de casatorie, si ce vreau sa spun cu asta este ca devine cu atat mai critica blazarea post-maritala)......si sfarsim prin a avea senzatia de superficialitate, de netratare pana la capat a problemei, stiti voi, ca la facultate, care ati facut studii din astea mai stiintifice....ai o teorie cu doua sau trei ipoteze si te apuci sa le demonstrezi.....tre sa le demonstrezi pe toate ca sa validezi teoria cu pricina....
aici se reuseste demonstrarea unei singure ipoteze: aceea ca e naspa sau ca e complicat (dar asta stiam oricum fie si din auzite)
dar ce facem cu restul?
|