Thread: "Elevator"
View Single Post
Old 26 Sep 2008, 01:09   #47
films4all
Guru

films4all

Vazut, placut, placut mult.

Un film cum rar intalnesti. Dupa ce ai iesit din sala, inca te gandesti la film, in drum spre casa tot la film te gandesti .. si acasa... tot la film. Apoi fiecare cadru e foarte, foarte bine lucrat si gandit.
Mie mi-au placut actorii. Pentru ca a fost primul lor proiect am putut sa las de la mine anumite mici dezechilibrari la nivel de joc actoricesc.
Montaj impecabil.
Muzica, jos palaria. Cel mai mult mi-a placut modul in care introducea momentul de maxima intensitate cu ajutorul muzicii. Adica.. muzica pregatitoare momentului de maxima intensitate mergea pe imagine, venea momentul iar muzica se corela perfect cu ceea ce se vedea pe ecran si ceea ce se auzea. ARTA PURÃ!!
Regia: 8)

Recomand tuturor forumistilor si nu numai sa mearga la vizionare. Este o experienta pura, chiar unica pentru genul de cinematograf cu care ne-am obijnuit sau cu care ne-au obijnuit celor ce li se spune "noul val".
Felicitari realizatorilor si bafta in continuare.

EUROCINEMA Tinerimea Românã – Un altfel de cinema va functiona in sala Centrului Naþional de Artã „Tinerimea Românã” (strada Gutenberg nr. 19 - zona Izvor, lîngã Teatrul Bulandra) si va avea proiectii in zilele de vineri, sambata si duminica.
Pretul unui bilet este de 10 RON. Elevii si pensionarii beneficiaza de pret redus: 7 RON.
Cineastii, ziaristii de specialitate si studentii la facultatile de film sunt invitati permanenti, avand intrarea gratuita.

Locatie cinematograf

Program
Vineri 26, Sambata 27 si Duminica 28 sept. 2008:
Ora 18.00: Noul val al scurt-metrajului romanesc:
„Nevroze nocturne”, regia George Dogaru
„O zi buna”, regia Catalin Apostol
„Ajutoare umanitare”, regia Hanno Hofer
„Zapping”, Cristian Mungiu
„La drumul Mare”, regia Gabriel Sarbu

Ora 20.00: ”Elevator”, regia George Dorobantu