Thread: "Boogie"
View Single Post
Old 25 Sep 2008, 01:03   #3
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by razvan-gabriel:
Mda, l-am vazut si eu astazi. E ok, dar sincer sa fiu m-asteptam la mult mai mult.
1. Realizat parca cu teama de a nu deranja prea mult, prea putina substanta si prea putine,
2. mult prea putine trimiteri nostalgice pe care le asteptam nerabdator.
Stiu ca fiecare individ are propria poveste despre ce inseamna tineretea si distractia dar de regula genul asta de momente/ intalniri sunt mult mai efervescente, dezinhibate, intense si mai apoi pline de intrebari si framantari, decat cele infatisate aici
3. nici macar nu dau senzatia ca ar fi fost foarte buni prieteni vreodata.

1. cred ca te inseli, filmul e cutremurator. la tiff nu m-a convins (nebunia festivaliera!), dar l-am revazut aseara si mi-a strins stomacul serios!
2. ar fi fost desuet daca era nostalgic
nu trebuia sa fie mai dezinhibati, era bine sa fie mai onesti cu ei insisi (dar asta strica din 'corespondenta' filmului cu realitatea) -> vezi discutia zbughi-iordache de pe balcon si discutia zbughi-penescu despre angajare, la saorma, parca (apropo de framintari si intrebari).
3. traiesc in lumi diferite - de unde diferentele, insa reusesc sa inchege un small talk savuros, plin de tachinari (care si degenereaza, e drept). si e al dracului de trist pentru toti.

@Pitbull
nu au decit o dreptate aparenta ambii soti, in esenta zbughi o sfecleste rau de tot.
aci bate si ce spui tu, io is mai categoric, insa, in ce-l priveste pe flacau.
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif