Thread: filme indiene
View Single Post
Old 21 Sep 2008, 04:50   #68
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Lanþul amintirilor

În acest film este vorba de o familie care avea trei copii ºi care se înþelegea foarte bine. Tatãl copiilor era pictor. Ducîndu-se la un doctor sã îi ducã niºte tablouri, a auzit niºte împuºcãturi ºi a vãzut ucigaºul fugind. Cînd a venit miliþia, el a spus cã poate sã îl picteze pe ucigaº. S-a dus acasã ºi l-a pictat. Atunci au venit vreo 3 bandiþi împuºcîndu-l pe el ºi pe soþia sa, iar copiii au fugit despãrþindu-se unul de altul. Fiecare a ajuns: unul a ajuns cîntãreþ întrr-un bar, unul chelner, iar unul hoþ, cel mai mare. Interesîndu-se cine este ucigaºul pãrinþilor, a aflat numai cã avea un pantof mai mare iar celãlalt mai mic. Într-o zi a vãzut la ºeful lui cãci avea pantofi diferiþi, Dupã aceea s-a dus în barul în care era fratele lor cîntãreþ, iar atunci a început sã cînte cîntecul care îl cînta în familie în fiecare an. Atunci s-au întîlnit fraþii. Ucigaºul tatãlui lor i-a luat ca ostatici, iar lui cel mai mare i-a spus sã îi aducã bogãþiile unei fete la aeroport. El a dus ce i-a cerut la aeroport, rãmînînd cu fraþii lui ºi banditul cu frate-sãu. Banditul a luat-o la fugã pe linia feratã dar ºi-a prins piciorul între linii. Dar atunci venea un tren. Atunci l-a þinut pe fratele banditului sã vadã cum moare, aºa cum au vãzut ei cum le omoarã pãrinþii. Filmul a fost indian.

Tarzan în junglã

Tarzan zboarã cu Jane pe o lianã, ducînd-o în cuibul lui cu maimuþe. Acolo, dupã ce, din curiozitate, el îi rupe batista ºi fularul de la gît, o panterã le dã tîrcoale, ºi Tarzan coboarã repede, pe o altã lianã, scoate cuþitul de la brîu ºi începe sã se batã cu pantera, filmaþi cum trebuie, pînã cînd el ucide fiara. Dupã aceea urcã din nou pe lianã, vrea s-o sãrute, ºi deºi jane þipã "dã-mi drumul", el o înþelege ºi stã lîngã ea ºi-i vegheazã somnul, iar cînd se trezeºte, fata îi spune: "Thank you" ºi învaþã amîndoi cum îi cheamã. Tu eºti Tarzan. Eu sînt Jane. Tu. Eu. Tu. Eu. Era limpede ce se întîmpla, dovadã cã ei i se face foame ºi Tarzan pleacã imediat sã-i aducã de mîncare.

ªtefana Steriade, Pavel Câmpeanu
"Oamenii ºi filmul"
Editura Meridiane, 1985
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif