incerc sa supravietuiesc pe aici....ce pot face decat sa schimb pareri si sa ma informez eventual sa imi fac cunostinte?
nu tin neaparat sa critic filmele bune dar mi s-a atras o data atentia ca am o placere inconfundabila de a subestima filmele si ca sunt prea negativista,o sa incerc sa comentez doar filmele bune!
mi-ai pus o intrebare sau 2 mi se pare ca ti-am raspuns doar la una si ai spus ca nu este corect raspunsul,probabil ca da,totusi nu am varsta necesara de a privi un movie din anumite unghiuri dificile.
"sau ai vazut Children of Men? crezi ca are o greseala majora in scenariu?care ar fi aceea?"
answer:"Children of Men
Din cate stiu se bazeaza pe un roman al scriitoarei P.D. James si concretizez faptul ca buba vine chiar din roman.
Din film nu aflam nu aflãm nici de ce lumea a devenit infertilã (sã citim chiar totul în cheie religioasã, ca pe un blestem divin?), nici de ce Marea Britanie este tãrâmul ales."
am o umila experienta de "cinefila" asa ca nu este vina mea ca raspunsul a fost destul de infantil si lipsit de contur.
nu incerc sa fiu purtatoarea de cuvant a nimanui sau sa conduc ceva,las asta pe seama politicienilor,trecand in fiecare zi pe laanga Cotroceni am inima grea!
Promit ca peste 2 ani cand am sa intru la universitatea media(i hope so)o sa iti raspund intr-un termen mai opulent!
pana atunci...drunkard's luck!