View Single Post
Old 14 Sep 2008, 16:27   #98
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by thequietsurfer:
o platitudine

Daca va laudati singur ca sunteti ipocrit,inseamna ca mai aveti de lucrat l a asta.Nu prestez scamatorii la cerere,nici contra-cost nici contra-alte servicii.Sper sa aveti timp sa studiati semiotica mai bine,clisheul paranoid cu acrobatiile lingvistice descriptive denota ca aveti un parent slab,vulnerabil,impresionabil, cu structura psihica slaba (introvertit, inteligenta emotionala - sociala slaba, toleranta la frustrare redusa, orientare spre beneficii-trebuinte-instincte). Da,daca jigniti o femeie fara motiv care deja e jignita prea mult inseamna ca sunteti un sexist mitocan.Aveti probleme si cu spontaneitatea,charisma, talentul in comunicare, dar la varsta dvs frageda se iarta.
Dragomara e o persoana sensibila.Chestia cu"mansarda subreda " si "catedrala gotica" merg ca nuca in perete,daca aveti veleitati arhitectonice si topografice(ca si Pitbull care insa e si talentat din fericire) atunci intelegem ca le aplicati pe oameni si pe caini cum va vine.Cu Dragomara lucrurile stau asa in ceea ce ma priveste: nu e drept,nu e just,nu e normal,e doar un forum,o lume virtuala,nu Colosseumul(nah,ca am dat-o in arhitectura).
Inteleg ca sunteti un student in devenire si altul mai breaz decat Patapievici n-ati gasit sa-l copiati sau un model mai inteligibil si ne-scortos nu v-a dat prin minte.Va recomand si eu o lista cu cateva sute de carti in format electronic,asa va puteti documenta direct la calc,mai luati un cuvant,o fraza,mai lucrati la stil.Doriti lista?O pot copia aici cu mare placere.
"decenta sterila",uitati ca am luat ban pt ca am injurat? Chiar sunt mandra de mine.Imi sustin punctul de vedere si calc pe viermii inelati care murdaresc drumul.
Va recomand cu caldura sa intelegeti "Ceea ce e exagerat e insignifiant" (Beaumarchais )despre stil in genere.Dvs doriti atat de mult sa epatati incat sufocati orice propozitie personala.
Nu doream sa va raspund pt ca sincer ma plictisiti ,dar v-am tratat cu intelegere,daca sunteti f tanar e interesant efortul dvs de a va evidentia,daca nu...
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif