Din lista aia imi asum numai ipocrizia (nu imi dau seama insa cum transpare in mesajul meu-poate reusesti sa ma convingi printr-o scamatorie sofistica). In rest, nu pot sa spun decat ca o sa atingi in curand schizofrenia semantica de care pomenea un semiolog. Daca jignesc o femeie asta inseamna ca sunt sexist? Ce intelegi prin autosuficienta? Filistinism? Daca da, tin sa te anunt din nou ca ai probleme grave la capitolul rationamente deductive.
Eu cred ca fac dovada de bunavointa intrucat Dragomara ajunsese sa irite (si aici nu e vorba DELOC de provocari intelectuale) o buna parte din populatia virtuala a forumului. Ea era mai "nociva" pentru ca avea mansarda cam subreda si incerca sa invite prea multa lume sa o contemple ca pe o catedrala gotica.
Chiar daca nu prea are legatura imediata cu genul de critica practicat pe un forum, iti recomand articolul lui Patapievici din ultimul numar al IDEILOR IN DIALOG. E intitulat "Pledoarie pentru dreptul de a ofensa" si vine din partea unui om recunoscut pentru eleganta sa erudita. Face si distinctia dintre injurie si critica. Este un prim pas pe care l-ai putea face pentru a nu mai fetisiza felul acela de decenta sterila pe care vrei sa o impui.
Pentru final, o platitudine: nu e important cati useri scriu cu regulritate.
|