Banned
|
Pe mine ma amuza si ma incita la nebunie ca pe topicul asta,s-au gasit doar barbati sa comenteze care-s junii primi-secretari ai RSR,etc.
De ce nu se comenteaza si cele mai frumoase actrite? Maria Ploae,Manuela Harabor,chiar Marga Barbu ,avea un ceva voluntar si sadic,Irina Petrescu , usor mioapa,ochii si vocea sexy ai Valeriei Seciu,ai Danei Dogaru,Tora Vasilescu,mi se pare ca era o femeie extraordinar de sexy si de plina de viata,si fetita aia dulce care a jucat alaturi de regretatul Dinu Manolache in "Ingerul si Ion Anapoda " la tv..Mioara parca nu stiu cum,o blondina fragila,cred ca erau multe actrite frumoase...si sunt ,dar foto-modelele de acum,n-au talent (vezi Catrinel Menghia etc).
JUNII:
Dragos Bucur: nasol,e sotul Danei Nalbaru,mi se par artficiali,si uaratei.Probabil ca domnul are si talent,ultimul film cu el e Boogie sau ceva,am vazut p-aici..dar e urat ca june,no way.
Dichgiseanu-ochii si atat.
Piersic Senior,intr-adevar si acum are un quelque chose,si era un barbat(si este) frumos,handsome,daca era la Hollywood,sau macar in Franta,Alain Delon era nimic...Piersic Junior mi se pare varza,si ca fizic si ca charm,comunicare,orice.
Adrian Paduraru,ambalaj dragut,cam batos,neah.
Banica Senior,da.Cu zambetul larg,cu umor,era.Banica Junior absolut antipatic.Era frumusel in tinerete si probabil ca are talent.
Bordeianu alPapadopolinii,nenorocul lor ca s-au nascut intr-o epoca a telenovelelor dar sunt absolut antipatici.
Vreau si eu o poza cu Dan Nutu,ca nu-l gasesc.
Vasluianu ,nu-mi spune mare lucru,si nu e frumos.Poate are carisma.Ceva a la Belmondo,fara buze imense si fara atacuri cerebrale,Doamne fereste.
Vlad Radescu,unde sunt suvitele de altadata?
Repan,rece si distant,o fi talentat,dar,mai bine un ice-berg.Frumosi ochi.
Gelu Nitu,never,un brunet si atat.
Gelu Costiniu,frumusel,dar mai joaca?
|