View Single Post
Old 02 Sep 2008, 14:23   #30
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Leonard:

ca sã fiu on topic, lista ar fi nesfîrºitã de actori netalentaþi, dar nu am stat sã-i reþin pe toþi. cîteva exemple:
Harrison Ford
Meg Ryan
Melanie Griffith
Angelina Jolie
Scarlett Johansson
Greg Kinnear
Kim Basinger

desi m-a intrigat un pic initial ca le-am vazut pe lista, trebuie sa recunosc ca Meg Ryan si Melanie Griffith n-au abordat o varietate prea mare de roluri. si cu toate astea, tu ai putea vedea pe altcineva in locul lor in filme ca: City of Angles, Addicted to Love, When Harry met Sally, Shining through sau Working Girl?
cu Angelina si Kim nu sunt de acord pentru "Gia", "Girl Interrupted" si "L.A. Confidential". O fi rolul lui Lynn Bracket mai mult decat secundar, dar ea e asa carismatica si misterioasa, cum rar vezi pe ecrane. Daca in cazul lui Meg si Melanie, sclipirea lipseste, si la Angelina si la Kim ea a existat chiar daca nu in proportia in care ar trebui ca ele sa fie considerate cu adevarat talentate. La fel mi s-a parut si Greg in As good as it gets.
cat despre Scarlett, aici cred a fost cea mai mare nedreptate caci ea a si abordat o serie de roluri diferite, si le-a interpretat destul de bine. A jucat in Home Alone, a jucat in the Other Boleyn, a jucat in the Island si a interpretat-o si pe Griett in The girl with the Pearl Earring. rolurile sunt super variate si nu cred ca-i poti reprosa ceva in vreunul din ele.

cu Harrison Ford sunt perfect de acord!