View Single Post
Old 02 Sep 2008, 12:22   #12
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

O, da - Silviu, un om minunat... Si eu regret enorm cä s-a dus asa de repede... La "Niste bäieti grozavi", în septembrie 1987, filmam pe tarla, în soare, la Afumati, mâncam sub un sopron, iar el nu se codea sä ia farfuriile si sä le aducä la masä, la electricieni si masinisti, ca sä meargä mai repede. Eu pe-atunci eram doar un pârlit de asistent de regie - dar el mä admira si mä trata cu un respect special, fiindcä-i pläcuse o nuvelä a mea din "Anticipatia"... Prin 1991, la o receptie, l-am întrebat ce avea de spus despre poeziile cu träiascä si-nfloreascä pe care i le recitase lui Nea Nicu. Mi-a räspuns cä nu regreta: datoritä acelor poezii, actorii de la Comedie îsi primiserä întotdeauna salariile la timp (când la alte teatre se amânau cu lunile), avuseserä cäldurä în teatru, apä caldä la cabine, etc...
Cu Silvia Popovici am jucat câteva reprezentatii în "Plosnita" o dubla pe Coca Andronescu (Zoia Beriozkina), care era bolnavä. Am remarcat ce modestä, prietenoasä si glumeatä era cu toatä lumea - inclusiv noi, figurantii.
Pe Irina am väzut-o la înmormântarea lui Motu, anul trecut. Era neschimbatä. O altä lady rarä, care trebuie sä fie redescoperitä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif