View Single Post
Old 01 Sep 2008, 12:07   #26
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Leonard,si eu sunt fana a cinematografiei asiatice,am deschis undeva un topic" WUSHU" dar e mai mult despre legende asiatice decat despre lupta,Wuxia,stil,civilizatie,traditie,specific...T opicul"Asia extrema" nu-l gasesc ,poate da cineva un link,multumesc.
La "My blueberry.." nu-mi place distributia,in afara de Rachel Weisz care cred ca e dama bine.Wong Kar Wai mi se pare ca nu a reusit sa spuna ce si-a propus(precizez ca am vazut doar secvente ,deoarece filmul e tare lipicios,alunecos).Nu stiu la care categorie intra"My Blueberry..." si de ce barbatilor le-ar placea sau ar regiza un film asa de feminizat ... Am vazut mai demult"In the mood of love" si mi s-a parut ok,sensibilitatea sa se potrivea cu rolurile jucate de actori asiatici,Maggie Cheung care stie sa faca mai mult decat sa zboare prin"Hero" si Tony Leung Chiu Wai care are abilitati si pt comedie si pt drama...Reusit filmul.As vrea sa stiu daca e ceva de capul lui" 2046"...
Ar fi minunat sa facem un topic despre filmele romantice asiatice ,coreene si japoneze,as avea o noua preocupare,: :love: :oops:
ON: Kim Basinger de ce a luat Oscar pt" L.A.Confidential"? Mai bun a fost Russel Crow acolo,si daca ar fi imbracat rochia ei era..
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif