Leonard,n-am vazut "Garden State"(nici" Free Zone" nici "Closer",sper ca sunt filme bune)."My Blueberry..." n-as putea sa-l vad decat daca ar fi singurul film care a ramas pe planeta.Iar in "Goya's ghosts"(care e o mare dzamagire pt Forman,a fost convingatoare doar cand a iesit din inchisoare ,tinea atat de stramba gura,ca m-a pufnit rasul,in rest "interpreta",nu era perasonajul in sine.
Dar scriam aici cam saptamana trecuta:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=16428&start=0
"Am vazut recent"Leon" al lui Luc Besson,unul din filmele lui bune.
Natalie Portman imi era profund antipatica(si probabil ca imi va mai fi).Dar isi spala toate pacatele cu filmul asta.Nu am fixisme,cred ca insa nu se potriveste cu orice regizor si ca incearca sa fie sofisticata stricand ceea ce are mai de pret,naturaletea.
Mi-a placut"Leon"si faza cu Mathilda pe bloc cu luneta.Sa-mi confirme cineva ca intre ei n-a fost nimic...nasol.Dimineata fata se trezeste cu chilotii lui pe ea,el e imbracat.Nu cred ca e decat pt a intriga secventa.Si cand te gandesti ca Portman a refuzat "Lolita".Big deal.
Lolita is a bad girl (on topic) Sau nu?"
Asa ca si eu credeam ca nu se potriveste cu orice regizor,cu orice rol,nu e actrita-cameleon.Si daca tot esti amabil,explica-mi te rog ca n-a fost nimic scabros intre Mathilda si Leon
Si Nat e vegetariana si nu poarta nimic din piele(incaltaminte,postete ,haine,ceea ce le da bataie de cap costumierilor),e cam fitzoasa. :happy: