Originally Posted by StefanDo:
Cand ramai intepenit in aeroportul din Roma (unde nu se gaseste fir de revista de film, gen Empire sau Variety sau Total Film), normal ca pierzi prima proiectie si conferinta de presa de la Burn After Reading. Am vazut filmul de dimineata si e absolut delicios, Coenii au pus la cale o farsa teribila. Mult mai light decat No Country For Old Men, Burn After Reading este mai mult o parodie la filmele cu spioni, iar IQ-ul personajelor e undeva jos-jos de tot. Replici misto, actori misto (Brad Pitt excelent in rolul unui antrenor de fitness extrem de dumb si hiper-energic), cateva socuri: ce mai, distractie suta la suta.
Am mai vazut Jerichow, despre care cineva de la Variety zicea ca ar fi bun. Nu este. Este "telenovela" festivalului, un triunghi amoros turco-german plin de meschinarii si exagerari.
In rest multa isterie pe-aici pe la Venetia, apogeul fiind atins ieri, la venirea lui Clooney si Pitt. Cam nebagati in seama, fratii Coen i-au lasat pe cei doi sa-si faca jocul, iar corul de babaciuni cocotate pe imensele ghivece de flori din fata Sala Grande si-au pierdut glasul de la atatea "I love you, Brad Pitt" sau "George, sono qui, take me".
Azi am sa mai vad PA-RA-DA, filmul co-produs de Romania al italianului Pontecorvo, pentru care trebuie sa renunt la ultimul Kitano, desi titlul (Ahile si testoasa) si sinopsisul suna interesant. Pe seara urmeaza Inju, bestia din intuneric, filmul lui Barbet Shroeder cu Benoit Magimel in rolul principal.
|
Asadar ne recomanzi "Burn after reading" ala.Sa cautam.
Doua animatii japoneze,stramb din nose. :hmm:
Cu ce sunt PA-RA-DA,Ahile si testoasa scurt-metraje....Inju e horror?
Corul de babaciuni? :lol: My god,femei frumoase n-ai vazut la Venetia? Actrite etc.
Cu gondola n-ai fost? :oops: