Originally Posted by StefanDo:
In general termenii folositi in cronici absolutizeaza valoarea filmului si nu cred ca este cazul. Elevator ramane un film facut cu bani putini, cu actori/regizor neexperimentati si nu stiu cat de util este sa-i convingem pe cei care inca nu l-au vazut inca de reusita absoluta a proiectului. De unde si interventia mea...
|
Este foarte util sa convingem lumea de reusita lui Elevator pt ca exista inca o gramada de capete seci care cred ca numai Spielberg si cu Denzel Washington pot face filme bune....pardon, "bune"
faptul ca s-a facut cu numai cateva sute de euro e o mare realizare.....pt ca altfel, cu bani multi, mai toata lumea cu putin talent poate sa faca un film bun....inteligentza si talentul constau in a crea aproape din nimic si a avea un produs final finit mai mult decat admirabil (cazul lui Elevator)
stiti testele acelea de creativitate de le dau psihologii cu niste obiecte cu utilizare redusa? de exemplu: cate lucruri poti face cu un cui?
un om creativ poate sa faca zeci de lucruri cu un cui
in timp ce un om mediocru poate sa faca la fel de multe daca ii dai o mie de obiecte
ca sa rezum: faptul ca filmul a avut un buget de cateva sute de euro este intr-adevar, o realizare!