Originally Posted by Pauline Kael:
Treaba e serioasa.Mai demultisor am vazut la TVR un film shoking,cu o minora chinezoaica(asiatica) care facea un sex in niste poz...ma rog,parca a fost vanduta ceva,parca era si un tractorist.
Doar o secventa imi aduc aminte : ea statea,scuzati,in picioare ,aplecata,stiti pozitia ,si de dupa o perdea ceva,bla bla.
Fata ,actrita cred ca era minora si a devenit o celebritate,o actrita fetish.
Stie cineva?
|
mai multe detalii pls.
1. film ºoc la tvr... înseamnã cã a fost vineri seara la selecþia lui Tocilescu?
2. doar minora era asiaticã sau întreg filmul? tractoristu ºi ceilalþi ce naþie aveau mai ºtii?
3. îþi mai aminteºti ce limbã vorbeau? (ca sã restrîng aria cãutãrii)
4. filmul ca mood spre ce tindea? comedie, dramã, dragoste, rãzboi...?
iatã la care m-am gîndit citind ai scris scris ar fi:
Blind Mountain (fatã vîndutã), dar e din 2007 iar tu zici cã l-ai vãzut demultiºor.
Lies, dar nu-mi amintesc de vreun tractorist. se petrece mai mult într-o camerã de hotel.
Perfect Education. idem.
A Petal. fata era minorã ºi actriþa a ajuns o celebritate dar nu ca actriþã, ci cîntãreaþã de pop în Coreea. dar în film parcã n-a fost vîndutã...
nu cred cã e de Zhang Yimou cã i-am vãzut filmele vechi. iar Gong Li de la filmul de debut (ºi al ei ºi al regizorului) avea deja 22 de ani ºi nu juca rolul unei minore. ºi nu prea vezi la el sex explicit.
In the Realm of Senses sigur nu. tipa avea peste 30 de ani. dar tind sã cred cã era japonez totuºi.
aºtept detalii. sunt curios ºi eu ce e