Thread: Petitiune
View Single Post
Old 22 Aug 2008, 12:51   #4
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by redmen:
Pauline imi pare rau sa o zic ... dar nici tu nu esti prea departe de chestiile despre care vorbesti .. si in ultimele zile/postari ai vorbit despre orice altceva numai despre filme nu plus chestii de genu` "ba pe`a matii" care numai de la o femeie nu te astepti sa vezi asa ceva.Trist.
Ok,deja m-am saturat de cate ori intri si arunci cate o intrebare de multe ori aiurea(la topicul despre "bad art" nu e vb de violenta,ci de manipulare,despre automatisme negative,etc).
Si mi se pare de ras ca tu si ailalti care radeti de o biata femeie(TAMARAINSA) sa va dati ingerasi.In definitiv,e posibil sa aibe fii( a scris ca are doi) cat voi de mari si sa stie despre cinema mai multe decat 20 de useri activi la un loc.
Asa ca nu vreau sa intru in polelmica sau sa ma contrazic macar, cu tine,dar nu stiam ca-mi urmaresti postarile.Si ,da am scris despre filme si actori dar n-ai citit tu.Pe forumul asta fiecare citeste doar ce scrie el.
PS: nu fi misogin.Daca sunt femeie nu mi-e rusine de greselile mele,dar sunt unii Barbati care nu si le asuma.
La buna vedere,te inteleg ca alergi dupa dulcea pasare a tineretii
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif