View Single Post
Old 19 Aug 2008, 09:17   #707
User1
Novice

User1

Pauline Kael - fatã dragã tu n-ai nici cea mai vagã idee despre ce se petrece pe forumul ãsta, de altfel nici nu ai avea cum în timpul scurt în care te afli pe el. Þi-am recomandat odatã sã citeºti cu atenþie, cap-coadã, baremi un amãrât de topic, ia-o încet postare cu postare, când pari a nu înþelege du-te ºi întreabã-l pe împricinat, nu bârfa de la colþul forumului, nu linguºelile de bãtrân libidinos fãrã viaþã sexualã, strãlucit ratat al lumii filmului te vor ajuta sã-þi faci o opinie obiectivã. Sã emiþi judecãþi de „valoare” despre persoane/ fapte/ evenimente de care chiar nu ai habar, în care nu ai fost implicatã ºi pe care datoritã unei eterne superficialitãþi feminine nu eºti capabilã sã le înþelegi nu e deloc inteligent, uman ºi de bun-simþ! N-am timp sã detaliez aici, dar promit sã o fac cu plãcere altã datã în faþa unui auditoriu cu creierul încã nespãlat, ºi cel puþin un neuron activ. Am râs la faza cu rãutatea mea, fãrã falsã modestie pot spune cã dacã lumea ar fi cel mult 1% la fel de rea pe cât sunt eu, garantat ea ar fi cu mult mai bunã.
Omul ãla nu numai cã e regele mincinoºilor, fals proroc, cel care þine proºtilor ca mine, ca tine etc lecþii de patriotism ºi moralã dupã ce ºi-a turnat prietenii la Securitate, îl citez: „pentru binele lor” (ºi asta am citit-o chiar aci pe forum), însã e un om periculos pentru cã nu are nimic sfânt, nu are principii, nu are conºtiinþã, un biet ratat a cãrui singurã plãcere în viaþã e datã de Internet, de flirtul pe forum cu puºtoaice ca tine, de autoinvitarea în patul proastelor ca mine, celor care încã mai cred cã bãrbaþii „e” deºtepþi (citeºte forumul, ãsta e adevãratul privat, face cât 15 jurnale intime, pentru „pasionaþii” de acest gen de „lecturã”), ºi de eterna vânãtoare de vrãjitoare a celor care nu consimt supuºi ºi plini de dragoste tembelismelor ºi rãutãþilor, apogee la care numai o „personalitate” ca a lui putea ajunge.
Deci, draga mea, mã rog la Dumnezeu sã nu descoperi pe propria-þi pielicicã cum stau cu adevãrat lucrurile, o sã te doarã, ºi n-aº bãga mâna-n foc cã experienþa îþi va fi utilã.
Oricum, eu sunt de pãrerea celor de la Radio Guerilla ºi anume: „binilii mereu învinge, toate femeili ºtie asta”, asta nu mã împiedicã sã arhivez tot ceea ce-am discutat cu omul ãla în privat-ul ãla (ultrapostat de el pe forum), ºi tot ceea ce-a scris ºi va scrie el pe forum la adresa mea, poate mâine-poimâine ajung chiar sã-i scriu ºi biografia, mai ºtii?!

-------

ªtefane – va urma ceea ce-ar fi trebuit sã urmeze acum mai bine de 3 luni. Fii pe pace, va fi ceva absolut legal, incitant ºi plãcut, mai rãmâne de vãzut pentru cine.

-----
PS: postare salvatã.
User1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif