Ati incercat sa vb in particular cu ea? N-a avut un final bun? Da,mi s-a intors stomacul pe dos cand v-a atacat personal(cu calatoria la Geneva) a fost grotesc pt un forum public si trebuie sa recunosc ca nu i-ati raspuns .Cred ca o discutie cu ea prin mail sau mess ar face minuni,dar ar trebui sa va purtati cu ea ca si cu un copil ,daca intelegeti.Stie sa raneasca ,dar poate ca a avut motivele ei,poate a fost provocata,montata in timp.Sunt sigura ca tuturor le-ar putea tranti oricand o chestie neplacuta,dar daca e tratata pozitiv ,raspunde bine.Nu stiu conflictul,pare personal,e pacat ,era un user activ,si cum a spus Herbert care va e prieten" nu e lipsita de inteligenta si chiar nu se vede ca e nefericita?".Incercati sa o luati de la zero,cu conditia ca ea sa nu recurga la atacuri personale,nu fac nimanui cinste.Exbitionismul asta cu banarea o martirizeaza,o s-o numim Papesa Dragomara ca intr-un film de Bergman(Cum o chema pe actrita lui fetis?Caut pi Google.)
Mafalda: este o doamna(presupun ca are o varsta) care nu ne imbogateste ,este cultivata,este pasionata de film,dar nu interactioneaza,nu raspunde la intrebari,nu discuta,doar arunca supozitii subiective,intamplari obscure si atat.Or,pe un forum e vorba de dialog si respect,nu terfelire a persoanelor in viata care nu sunt de fata.Daca pe alt forum de gen sunteti facut harcea-parcea ca si persoana publica presupun ca spuneti ca "asa e drept".Discursul dvs comunisto-colectivizant" cu macerarea non-valorilor si sa facem totul pt eradicarea si fermentarea lor,metamorfozarea cucutei in vinisor sau apa chioara cu care ne imbatam" e idealista,nu" idealismul" meu
Mafalda nu e homofoba,a zis ca adolecentii n-au ce invata din acel film si are dreptate.Incep sa va suspectez ca cititi postarile intr-un mod personal si le rastalmaciti cum va convine.
Buticut: s-a simtit jignita,era o persoana exceptionala ca si pregatire in cinema si "agresiunea ei" trebuia pusa pe seama faptului ca iubeste filmul,pe Burton,calitatea in sine.Comparatia cu Dragomara a fost aiurea,se vedea de la o posta ca e o tipa superioara.Si eu sper sa revina,dar presupun ca nu are motive.Trebuia sa ii raspundeti cu eleganta,darori ati crezut ca e barbat si ati parat" barbateste' ori ati crezut intr-adevar ca e clona si v-ati temut de scandal,ori ati minimalizat si asta e nasol.
Herbert e un gentleman si un destept si meritati sa aveti prieteni pozitivi.Cred ca ati alunecat pe langa argumentele domniei sale(desi trebuie sa va admiram (iarasi) cultura si harul)..Voi raspunde la fata locului.
Sunteti implicat cand sunteti in centrul atentiei,in rest incercati(involuntar poare) sa minimalizati, sa spuneti ca ailalti sunt" subiectivi,naivi,se insala sigur" si o multime de astfel de "argumente".Nepasarea dvs e studiata
Da,si ce ,sunt naiva,sunt feminina,sunt pozitivista(hai sa recurgem la canibalism virtual,nu?) sunt pro democratie pe orice forum,nu ma subestimati,nu sunt geniu si nu vreau sa ma cred ca altii/altele,nu am complexe de superioritate,nu sunt perfecta sunt "ultra-progresista"
N-am ce reclama.
Da,am un stil dezlanat,dar "o buruiana care moare in umbra marilor stejari "(Iorga) ca dvs ,nu-i asa?Cu ce am avut dreptate cu laudele la adresa dvs si cu faptul ca nu incurajati userii noi,traficul?
Dvs sunteti mereu obiectiv? Ati scris o critica unde ati laudat "Narnia2" (unde e copiata din scenariu si carte dupa LOTR) si n-ati vazut originalitatea din"300" pt ca " deformeaza adevarul istoric" desi e facut filmul dupa comicsuri.So?