View Single Post
Old 18 Aug 2008, 14:07   #704
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Pauline dragä, te pripesti si nu e bine.
Originally Posted by Pauline Kael:
Curand Dragomara va fi sanctificata pe forumul asta.Adica ati reusit sa o faceti eroina tot banand-o .Nu vad sensul.
Avem niste reguli, oricum îngäduitoare, pe care în plus le aplicäm destul de lax si tolerant. Dar chiar si asta are o limitä. Dragomara a depäsit-o cu mult. La început, când altii îi cereau bannarea, am apärat-o - cam la fel cum faci tu acum. M-a fäcut sä-mi mänânc friptä apärarea... Si, poate-ai sä te miri, însä as apära-o si acum, dacä n-as sti cä e incorijibilä. Oricum, fii linistitä, nu se întrezäreste nici un semn de eroism si nici o intentie de sanctificare.
De la incurajarea aberatiilor Mafaldei(care lucreaza in domeniu dar tot ce scrie sunt barfe si alte aiureli)
Toti cei din domeniu recunoastem credibilitatea bârfelor Mafaldei. Din nefericire, în cinematografia românä necinstea, impostura, incompetenta fac ravagii, iar demascarea e necesarä - ca prim pas spre eliminarea lor, am spera... Nu credem în ascunderea gunoiului sub pres.
Altfel, Mafalda a scris, din câte stiu, o singurä aberatie (sau, vorba ta, "aiurealä"), într-un comentariu cam homofob despre "Legäturi bolnävicioase" - si nu i-am încurajat-o, neam; dimpotrivä.
respingerea lui Buticut pe topicul cu Sweeney
Dupä ce ne-am contrazis virulent, am ajuns sä comunicäm civilizat si chiar amical, inclusiv la nivel personal. N-a respins-o nimeni, dacä s-a retras de pe forum a fäcut-o din motive personale (poate lipsä de timp, etc.) - lucru pe care oricum îl regretäm si am dori sä revinä.
fentarea lui Herbert la topicul cu Soljenitan unde avea argumente si lasa loc de interpretari
Cred cä n-ai fost atentä. Ia uitä-te cum a evoluat discutia dupä ce Herbert mi-a citit replica. (Oricum, el si cu mine ne cunoastem si personal, ne respectäm, si adesea ne contrazicem creator în diverse privinte.)
Acum veti raspunde cu nepasarea specifica este aberatie ce ai scris,ca suntem pe topicul...cutare si veti dori si banarea mea.
Ai aproape perfectä dreptate, cu câteva exceptii:
- specificä nu mi-e nepäsarea, ci implicarea; chestie de fire;
- nu consider aberatie ce ai scris, ci o atitudine de un pozitivism cam naiv pe alocuri, bazatä pe o cunoastere partialä a realitätilor; e loc si de mai bine;
- ai räspuns la un schimb de replici de mai sus, deci nu consider off-topic interventia ta - dar continuarea dezbaterii pe aceastä directie ar putea deveni; mai bine reia-o în Condica de sugestii si reclamatii. Si înainte, uitä-te cu atentie, cred cä ve gäsi cel putin un topic perfect adecvat, ca sä nu deschizi unul nou.
- nu doresc bannarea ta, dimpotrivä, mä bucur cä esti atât de activä si implicatä; dacä ai fi doar putin mai obiectivä si pondderatä, m-as bucura si mai mult.
In rest, e asa cum spui.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif