Thread: Anonimul 2008
View Single Post
Old 18 Aug 2008, 09:10   #25
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by gionloc:
Originally Posted by illotempore2002:
sa ne impartasiti despre Elevator.

vazut si eu la tiff
nu e mare lucru
e o piesa de teatru care s-a jucat vreo doi ani prin bucuresti,
filmul duce pe ecrane munca teatrala, cu mici retusuri casa dea mai bine la cinema. fain e ca a fost facut practic fara bani! avind in vedere asta, e o treaba extraordinara. ca film e asa si asa. rateaza cam toate momentele cheie - alea prin care tre sa iti dea senzatia de claustrofobie, alea care tre sa iti provoace greata...
discutia de final, insa, cea despre relatii amoroase, e foarte bine prinsa, naturala. in rest gesturile nu sint prea convingatoare. iar epilogul filmului - apare dupa generic - cind aflam ce s-a intimplat cu mesajul trimis de fata mamei sale - e o alegere total neinspirata.

sper ca data viitoare ii va iesi mai bine lui Dorobantu. si sper sa nu i se urce la cap laudele incare e scaldat acum

Hai sa nu fim asa rigizi! Actorii sunt neprofesionisti, la momentul in care jucau in film erau la inceput de adolescenta! Chiar imi place ca joaca usor stangaci, care e problema, neorealismul a jucat tot cu neprofesionisti! Nu tre sa fie toate filmele cu actori care se screm ca la Hollywood sa para vezi doamne cat mai naturali si veridici!

Claustrofobie? Pai nu e musai sa fii claustrofob cand esti intr-un lift, asta e o boala pe care o au numai anumiti indivizi, destul de putini....vorba aia, cati claustrofobi reali cunosti t, ca eu nu cunosc pe nimeni? Asa ca de ce trebuia sa ne simtim ca niste claustrofobi vazand filmul asta daca noi nu suferim de boala asta?

momentul in care aflam ce s-a intamplat cu mesajul fetei e deznodamantul.....asa intelegem ca cei doi mor acolo, otherwise am fi putut specula ca filmul e cu final deschis....ei bine, e cu final inchis, case closed, si asta este evident gratie acestui ultim moment.....

e un film cat se poate de decent pt un debut in materie de film si mai ales ca a fost facut fara nici un ban, efectiv!

scenariul e bogat in momente, nu e repetitiv deloc, desi cand te gandesti la un film de 2 ore (sau cat a avut) cu actiunea intr-un lift, te poti intreba: si cam ce ar putea sa arate filmul asta in 2 ore? momentele sunt foarte diverse, deloc monotone, alternanta momente de criza - momente de speranta/liniste este echilibrata astfel ca nu stii deloc pana la finalul filmului daca or sa scape sau nu.....altfel spus, previzibilitatea a fost elegant ocolita.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif