View Single Post
Old 13 Aug 2008, 17:32   #34
Pashpix
Guru

Pashpix

Noua telenovelã se cheamã REGINA. Continuã povestea ºi pãstreazã personajele, dar adãugând ºi altele noi.

"Regina“ este noua telenovelã româneascã pe care Promance, companie MediaPro Pictures, o pregãteºte pentru Acasã.
Filmãrile au început luni, 7 iulie, pe platourile de la Buftea. Protagoniºtii noii poveºti sunt Diana Dumitrescu ºi Bogdan Albulescu. Despre aceastã „aventurã” filmatã, Diana, interpreta Reginei, povesteºte cã acest rol este foarte diferit de ce a fãcut pânã acum. „Încã din prima zi ne-am confruntat cu secvenþe complexe. A fost destul de greu, pentru cã personajul este nou ºi diferit pentru mine, dar îmi place mult ºi aºtept în fiecare zi sã vãd cum evolueazã”, spune eroina principalã. La rândul lui, Bogdan Albulescu mãrturiseºte: „Am fost plãcut surprins de ideile pe care le au regizorii Iura Luncaºu ºi Alex Fotea, de Diana, care are multã prospeþime, de modul în care am lucrat cu Dan Condurache, un actor care inspirã încredere. La sfârºitul zilei am trãit un sentiment de obosealã plãcutã, pentru cã, deºi am lucrat mult, totul este nou ºi emoþionant”.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif