Poate nu ai inteles, simpatia mea nu se indreapta catre radu muntean, ci strict catre unul dintre filmele lui, pe restul nu le comentez. La Boogie nu am sa ma duc, nu ma incita subiectul, daca o sa fie la tv si o sa am chef si nu ma plictiseste dupa primele 2 minute, poate am sa ma uit. Sint foarte subiectiv in acest caz, dar am si eu dreptul, ca oricine, sa fiu.
Eu nu inteleg cum e posibil ca un scenariu sa fie evaluat conform unei fise atit de de rahat. Ce aia dialog, pe planul 2? Dialogul intra in discutie abia ultimul. Pe 2 e structura si pe 3 sint PERSONAJELE. Despre ele nu se spune nimic, desi noi ne uitam la filme pentru oamenii din ele, nu pentru nu stiu ce idee abstracta, daca oamenii reusesc sa transmita ideea, avem si idee, dar primele care se vad si care te hotarasc sa stai sau sa pleci sint personajele.
Eu atita mai zic pe acest forum, ca atita vorbarie in gol deja ma plictiseste enorm, atita vreme cit la cnc nu vin niste oameni care vor sa faca treaba si stiu sa o faca si vor fi si lasati, totul va continua sa fie o loterie de amicitii, nepriceperi, hotii si prostie. Punct.
|