View Single Post
Old 07 Aug 2008, 14:05   #28
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Pitbull:
Castronase cu mâncare si apä sunt si în Elvetia.
Pe majoritatea stâlpilor sunt cutii cu pungi pentru a aduna murdäria fäcutä de câini pe sträzi- ceea ce nu mi se pare un "revers", ci ceva absolut normal.

* * *

A.S.L. a fost bannat doar pentru douä zile, ca avertisment. Poate reveni oricând - dacä mai si vrea.

Si in Olanda sunt pisoare pe strada,vitrine cu prostituate frumoase(adica erau) si lumea e f civilizata.La noi spiritul balcanic nu e atat de ...fresh,apropos de aerul curat din Elevetia si de cutiute cu pungute cu.. :sick: Altceva nu mai e in Elvetia?
ALS se va intoarce cand va avea la ce,presupun,cu tot bunul simt...
Vreau sa vina Herbert ca un cavaler al dreptatii si s-o salveze pe Picasa si toata lumea sa se impace cu toata lumeaaa.

Later Edit:
Nu inteleg.Ati vazut atatea tari si vorbiti de lucruri fara substanta si importanta,chiar minimalizand.Povestiti ceva interesant,aceia care ati umblat..Eu daca vin in Bucuresti nu vad lucrurile mizere,ci Teatrul National,pomisorii aceia in forma de caluti(daca mai sunt),pescarusii,arhitectura interbelica extraordinara a Micului Paris,(ce a mai ramas din ea),actorii care ma emotioneaza pe strada,bucurestenii sadea care se diferentiaza net de cocalari si manelisti,etc.

Ce n-as fi dat sa vad si eu Europa de Vest,si nu numai eu.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif