Scuzati n-am nici o treaba cu homofobia,cred ca s-a vazut ca imi plac si,si.
Cel putin teoretic.Pitbull,nu e nimeni homofob pe aici,eu cel putin nu vad ..
Scuze pt ca am gafat cu regizorul respectiv,era o gluma,filmul mi s-a parut prea moale pt subiecte atat de controversabile.
Daca regizorul de la "Legaturi...",Tudor Giurgiu se inscrie in lista asta,cinste lui

daca nu,filmul a fost prea slab,desi a tratat un subiect bogat)
Oscar Wilde,Roman Polanski(suspectati si de...pedo),Caesar,Da Vinci,Michelangelo,Elton John,Freddy Mercury,Greta Garbo,Marlene Dietrich,SigmundFreud,H.Ch.Andersen,Rimbaud,Verlai ne,Caravaggio,Ceaikovski, M. Proust, Thomas Mann, J.P. Sartre, Gide, Platon, Nureyev, Pedro Almodovar,Rudolph Valentino,Jean Marais,Lord Byron,Virginia Woolf,Andy Warhol,Ellen DeGeneres,William Burroughs ,Fanny Flagg,John Waters,Yves St. Laurent,Julie Cypher,.Harvey Fierstein,Rupert Everett,Lily Tomlin ,Kevin Williamsonfilmmaker (Scream, Dawson's Creek) ,James Whale,David Sedaris,Anne Heche,Todd Haynes(regizor),Alan Cumming ,Gus Van Sant film director ,
Sir Ian McKellen,Jean Paul Gaultier,Scott Thompson
comedian (Kids in the Hall) Herman Melville ,Walt Whitman ,Lord Byron,Alexandru cel Mare,Platon(in "Odiseea " si "Epopeea lui Ghilgames" gasiti multe referiri la homosexualitate),Richard al IIlea,Edward al IIlea,
Montezuma II ,Francis Bacon ,regina Christina a Suediei,Petru cel Mare,tzar al Rusiei,Frederic cel Mare(astia Mari toti erau),Madame de Stael ,Willa Cather ,Federico Garcia Lorca ,Eleanor Roosevelt ,Portia de Rossi,Kristanna Loken,Richard Chamberlain,James Dean,Quinn Latifah,
,Tennessee Williams,etc....(multi altii,iar unii au fost "doar" bi).E doar o particica
Later Edit:
ON:Sper ca din competitia" MDL "si "California..." sa castige locul 1 filmul lui Cristian Nemescu.Scorul e strans,dar al doilea mi se pare mai bun,primul mi s-a parut f sec.
Eu oricum am votat "Balanta',uite asa,pt actori,Maia Morgenstern si Razvan Vasilescu,pt Lucian Pintilie..