Originally Posted by mafalda:
Dincolo de valoarea artistica a acestui film (pe care nu o comentez), vreau sa ma refer la subiect. Mesajul subliminal pe care il transmite filmul este extrem de nociv pentru sanatatea morala a publicului tanar. Adica, ce vrea sa transmita acest film? "Dragi tineri e bine sa fii incestuos si homosexual!" Nu am nimic impotriva homosexualilor atat timp cat isi consuma viata sexuala acasa la ei intre patru pereti si nu o afiseaza in public. Nu ii judec eu pe homosexuali, ii va judeca Dumnezeu care a creeat un barbat si o femeie nu doi barbati sau doua femei. De cand am vazut filmul "Legaturi bolnavicioase" traiesc cu teama ca ar putea sa il vada si copiii mei si ar putea fi tentati sa incerce si ei sa faca ce au vazut in film. Am auzit niste comentarii ale unor liceeni care au vazut filmul, comentarii care m-au ingrijorat cand mi-am dat seama ce au inteles tinerii din filmul asta.
|
Sa zicem ca nu subiectul(incest,homosexualitate) au fost prost alese,ci felul in care au fost tratate.Si de aici confuziile si perceptia negativa.Sunt subiecte prea taioase pt un regizor(scenarist) fatalau,scuzati.