Originally Posted by herbert:
Originally Posted by StefanDo:
dar nu e atat de deranjanta Dragomara in noul ei look. als nu mai intra pe aici (tot tu, stefane, l-ai banat...), asa ca nu are cu cine se certa.
deci, o vreau pe Dragomara inapoi. e inteligenta, dar nefericita... chiar nu se intelege asta?!
|
Herbert,esti un gentleman.
Si eu o vreau pe Picasa,Dragomara,cum o cheama.Isi poate face un topic personal,un mini jurnal,ceva..N-are decat sa ma jigneasca,am observat ca daca e tratata cu respect si nu se baga in seama micile hachite sau atacuri personale(probabil a suferit)e absolut ok.E lipsa de useri si nu am vazut nimic mai mult sau mai putin indecent la ea decat la alti useri,din contra e provocata si limita rezistentei are si ea o ..margineFoarte subtil provocata,e un mare defect al ei ca e..sincera.Daca ar trebui sa fie corectitudine pana la capat,atunci multi useri de aici ar mai trebui banati pentru indecenta,jigniri,intimidare si ipocrizie.
Si inca " Nu loviti o femeie care deja e lovita si e la pamant" asta o spunea Hugo.Nu e cazul ei,dar ,totusi.
Oricine merita oricand o sansa.
Si cum spuneam si pe alt topic sa se debaneze si ALS .Sa se impace toata lumea cu demnitate si barbatie.Daca nu sa se evite.Ce e asa greu.
Sa fie vesel,prietenos,sociabil,util,inteligibil forumul,sa se respecte lumea ca la inceput.. :love:
Herbert,ai cea mai frumoasa semnatura.Peace and love.