View Single Post
Old 04 Aug 2008, 12:00   #153
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Originally Posted by StefanDo:
aseara l-am mai vazut o data (ca tot zicea un sondaj ca 62% dintre spectatori intentioneaza sa revada TDK) si trebuie sa recunosc ca m-a tinut in priza la fel de mult ca prima oara.

Cei din jurul meu, in schimb, erau de o placiditate totala: n-au ras, n-au tresarit, n-au avut in general nicio reactie

Chiar nu stiu ce se intampla, eu si la a treia vizionare am ras la glumele geniale si replicile Joker-ului sau ale lui Lucius ca sa nu mai zic de replica lui B. Wayne: "I'm gonna tell them the whole thing was your idea". Poate ca marea majoritate a populatiei nu intelege glumele si poate nici actiunea...poate au fost un pic depasiti de film...

La Cinema Pro in seara avanpremierei cica s-a aplaudat foarte mult...la Hollywood Multiplex cam de loc. Eu am ramas si a doua si a treia oara pana la sfarsitul creditelor sau macar pana a scris "in memory of our friends..." si am si aplaudat cand a aparut numele lui Heath pe ecran...pacat ca 95% din sala se golise, probabil se grabeau sa-si scoata masinile din parcare...

Nu inteleg ce se petrece cu publicul nostru. Vine lumea la film dar nu are nicio reactie fata de el...what the fuck?
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif