Originally Posted by StefanDo:
aseara l-am mai vazut o data (ca tot zicea un sondaj ca 62% dintre spectatori intentioneaza sa revada TDK) si trebuie sa recunosc ca m-a tinut in priza la fel de mult ca prima oara.
Cei din jurul meu, in schimb, erau de o placiditate totala: n-au ras, n-au tresarit, n-au avut in general nicio reactie
|
Chiar nu stiu ce se intampla, eu si la a treia vizionare am ras la glumele geniale si replicile Joker-ului sau ale lui Lucius ca sa nu mai zic de replica lui B. Wayne: "I'm gonna tell them the whole thing was your idea". Poate ca marea majoritate a populatiei nu intelege glumele si poate nici actiunea...poate au fost un pic depasiti de film...
La Cinema Pro in seara avanpremierei cica s-a aplaudat foarte mult...la Hollywood Multiplex cam de loc. Eu am ramas si a doua si a treia oara pana la sfarsitul creditelor sau macar pana a scris "in memory of our friends..." si am si aplaudat cand a aparut numele lui Heath pe ecran...pacat ca 95% din sala se golise, probabil se grabeau sa-si scoata masinile din parcare...
Nu inteleg ce se petrece cu publicul nostru. Vine lumea la film dar nu are nicio reactie fata de el...what the fuck?