Originally Posted by redmen:
1.Sigourney Weaver as Ripley in Alien.
2.Linda Hamilton as Sarah Connor in Terminator 2: Judgment Day.
Daca e vorba despre femei puternice cu o arma in mana atunci acestea 2 sunt cele mai bune alegeri.Daca e vorba de femei sexy cu o arma in mana,te las pe tine sa pui actrite manga :lol:
|
erectia eunucului a scris:
Quote:
Lipsesc Vitoria Lipan si Ecaterina Teodoroiu.
|
Redmen,daca titlul era femei puternice,cu siguranta nu erau doar cele doua actrite stralucite in filmele SF,eu as pune pe primul loc pe Jodie Foster in "Tacerea Mieilor":

Nu e neaparat ca femeile puternice sa fie rele sau cu pistoale...dar putem extrapola si putem largi aria de cuprindere...Femeile puternice din filme sunt destule si nu neaparat se luptau ..fizic,corp la corp,joc de glezne,duceau adevarate razboaie psihologice,luptau cu viata ,nu se jucau de-a amazoanele..Voi reveni cu subiectul..Iar faza cu manga,nu tine,nu sunt doar actrite manga sau hentai mai sus,i-am raspuns doar userului Picasa.Sorry ca am uitat de Linda Hamilton:
Si Palm Grier:
Erectia eunucului,probabil ca doar unui eunuc i-ar provoca o erectie cinefila Vitoria si Ecaterina,desi n-ar trebui subestimate actritele care au facut niste roluri mari,dar Sadoveanu nu era Joyce,Vitoria nu era Medeea sau Dorina Lazar nu era din Hollywood,iar Ecaterina Teodoroiu nu era Jeanne D'arc sa o joace Milla Jovovic.Dar sunt niste eroine intr-adevar,chiar daca sunt romance
Care fete rele,puternice ,care actrite si roluri si din care filme va plac si le-ati pune pe locul1?