View Single Post
Old 02 Aug 2008, 17:28   #274
transilvana
Junior

transilvana

@rocky

ei, acuma, nu-i nevoie sa devenim violenti aicea (nici macar verbal)

n-a zis nimeni ca "asa trebuie sa fie filmele" - precum 432 si MDL. Am zis doar ca sint niste opere de arta de mare valoare, si ca e un motiv de multumire ptr. noi, romanii, ca au fost produse ca sa zic asa in mijlocul nostru.

cit despre felurile si motivele pentru care aceste filme au avut un efect rascolitor asupra mea si-a altora, in primul rind cred ca nu e frumos sa faci speculatii si sa emiti judecati asupra caracterului si modului nostru de viata. In locul tau mi-as cere scuze.

In al doilea rind, spectatorii sint de foarte multe feluri, iar acesti autori au avut clar niste spectatori in minte, fata de care s-au comportat onest si responsabil dpdv artistic. Nu te numeri printre ei - treaba ta, din fericire n-o sa-ti dea nimeni cu barosul in cap pentru asta.

Si in al treilea rind, daca esti intr-adevar interesat, s-au scris munti de carti, articole si bloguri/comentarii despre aceste filme. S-a dat suficient din gura si din tastatura pe tema asta, in detaliu, de catre oameni competenti si sensibili si bine intentionati. In ceea ce ma priveste pe mine personal, n-am nici o intentie sa-mi justific emotiile si trairile pe forum ca sa fiu insultata. Am zis ce-am avut de zis. A bon entendeur...