View Single Post
Old 01 Aug 2008, 08:14   #146
Flopcaru
Junior

Flopcaru

Am fost si eu aseara la Batman, mai bine stateam dracului acasa decat sa ma duc sa ma enervez degeaba. In primul rand l-as calca cu masina pe cel care a facut castingul. Tin sa va spun ca am citit f multe benzi desenate cu Batman, daca nu chiar pe toate, am vazut si desenele animate (cele facute prin 1990-1995), stiam totul despre Batman. Cum e Bruce Wayne, cum e Batman, cum e Dent, Alfred, s.a.m.d. (by the way: cine e Fox????? e prima oara cand aud de el). Bale si Bruce Wayne sunt ca baba si mitraliera, nu au NICIO LEGATURA!!! Cel mai ok Bruce de pana acum a fost Keaton. Wayne care adoarme la sedinta....LOL. Sa fim totusi seriosi. Statea costumul ala pe Bale ca dracu, nu avea nicio alura de Bruce Wayne.
Chiar daca s-a mai spus, as fi spus-o primul : JOKER RULZ!!! SUPERJUCAT SI FOARTE BINE SURPRINS CARACTERUL PERSONAJULUI. Si in locul lui Dent ar fi fost mult mai bun un alt actor.
Hai ca nu mai zic nimic ca iar imi aduc aminte si ma enervez. Puteti sa ziceti ce vreti ca nu ma intereseaza. Sunt fan Batman de 15 ani si oricine a inteles acest personaj si lumea in care se desfasoara imi va da dreptate.