Quote:
Quote:
Altii schimba realitatea, de cand lumea. Sunt ei cei din spatele celor pe care i-am votat democratic, sunt ei cei cu sute de mii/ milioane de euro-n conturi, sunt ei cei cu arme nucleare. Avand ca obiectiv, pentru ultimii 50 ani, supravietuirea, mor dupa realitatea lor. Pariez ca atunci cand vei constientiza asta si tu vei muri dupa realitatea lor.
|
e putin cam defetista atitudinea asta. Eu prefer citatul pe care cineva aici pe forum il are ca semnatura: At least I tried....
Quote:
Abia acum 4-5 luni am vazut MDL. Pentru mine el e un film despre sistem, despre o stare de fapt din sistemul sanitar romanesc. Regret ca nu am "inteles" si altceva.
|
|
asta e o chestiune pur personala. poate daca-l vedeam in alta zi la alta ora si in alte conditii si eu as fi inteles ceva diferit. Desi sint de acord ca cel putin in parte e despre un sistem - dar nu m-as opri la ideea de sistem sanitar romanesc, ci orice sistem in care oamenii sint prinsi si-si imagineaza ca functioneaza, ca au gasit o modalitate de a supravietui si a functiona "corect"