View Single Post
Old 31 Jul 2008, 22:21   #268
transilvana
Junior

transilvana

Quote:
eu nu pot spune asa ceva, personal cred ca nu este arta/ modalitate de manifestare artistica superioare existentei propriu-zise (experientei live).

ziceam ca arta te poate ajuta sa intelegi, procesezi, descifrezi, interpretezi viata - nu ca-i este superioara

Quote:
ca sa nu mai zic ca realitatea infatisata de MDL e mult mai dulce decat cea de zi cu zi din spitalele noastre, Dl. Lazarescu a fost totusi un "norocos", de el s-a ocupat, greu, ce-i drept, da'totusi s-a ocupat cineva... ca toata "epopeea" a fost un fiasco asta-i alt aspect.

pai da, de acord, dar eu nu cred ca MDL e un film despre spitale

Quote:
oricum, te invidiez, nu multi dintre noi au avut sansa de-a afla despre moarte si singuratate de la TV/ din filme.

n-am zis ca de-acolo am aflat de ele. Am zis ca MDL m-a facut sa simt ca le stiu/inteleg mai bine

Quote:
eu cred ca realitatea te obliga sa o intelegi, si apoi nu toti o vedem la fel. nu cred ca daca ai sta pe un munte de euro si-ai privi la TV numai inagini din Insulele Canare ai fi mai putin deprimat.

absolut de acord. e o chestie personala si subiectiva. apoi, nu toata lumea are nevoie de arta/cinema. sau nu avem nevoie la fel de mult.

Quote:
ceea ce ma ingrijoreaza este mania asta de-a schimba realitatea, ipocrizia, incostienta si nu in ultimul caz prostia ca tu, sau el, sau ei poti/ puteti "indrepta" ceva. si acum nu ma refer numai la tara asta, ci vorbesc in general despre noi, oamenii.
[/quote]

pai de ce ii spui manie? daca nu incerci sa-ti schimbi tu realitatea s-o faci mai dupa chipul si asemanarea ta, o sa ti-o schimbe altii si poate n-o sa-ti placa cum iese...