View Single Post
Old 31 Jul 2008, 22:07   #267
Picasa2
Guest

Picasa2

Originally Posted by transilvana:
Eu una simt ca stiu mult mai mult despre moarte si singuratate dupa ce am vazut MDL si despre viata in dictatura dupa 432 (desi am trait jumate din propria mea viata in comunism!). Una e sa vii in contact cu realitatea, alta e s-o intelegi. Zic eu.

eu nu pot spune asa ceva, personal cred ca nu este arta/ modalitate de manifestare artistica superioare existentei propriu-zise (experientei live). filmele care m-au facut sa realizez ca exista mai mult decat am simti si perceput eu le pot numara pe degete (nu am trecut de 2). MDL si 432 au fost de-a dreptul experiente comune, ca sa nu mai zic ca realitatea infatisata de MDL e mult mai dulce decat cea de zi cu zi din spitalele noastre, Dl. Lazarescu a fost totusi un "norocos", de el s-a ocupat, greu, ce-i drept, da'totusi s-a ocupat cineva... ca toata "epopeea" a fost un fiasco asta-i alt aspect.

oricum, te invidiez, nu multi dintre noi au avut sansa de-a afla despre moarte si singuratate de la TV/ din filme.

eu cred ca realitatea te obliga sa o intelegi, si apoi nu toti o vedem la fel. nu cred ca daca ai sta pe un munte de euro si-ai privi la TV numai inagini din Insulele Canare ai fi mai putin deprimat.

ceea ce ma ingrijoreaza este mania asta de-a schimba realitatea, ipocrizia, incostienta si nu in ultimul caz prostia ca tu, sau el, sau ei poti/ puteti "indrepta" ceva. si acum nu ma refer numai la tara asta, ci vorbesc in general despre noi, oamenii.
Picasa2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif