Originally Posted by Proletar:
@picasa2
pai stai un pic.
si noi vrem sa fim comerciali, cu filmele noastre.
vrem sa fie vandute in intreaga lume, sa aduca spectatori, trogloditi sau nu, dar numai sa fie vandute.
si regizorii romani, impreuna cu producatorii si distribuitorii, se uita atenti la cifrele de audienta si incasari.
ori sictirim filmele comerciale americane, ori vrem sa fim si artisti, si comerciali.
sa se hotarasca ce vor!
|
eu, NU. nu vreau sa fiu comercial, nu vreau sa vand nimic, nu vreau spectatori, nu fac parte din lumea asta a filmului. deci nu ma intereseaza audienta si incasarile. poate daca as muri de foame si as face parte din breasla as da un ban pe toate astea. adica sunt constient ca regizorii, actorii si spectatorii americani sunt bine motivati. dar asta e problema lor.
nu ma obliga nimeni sa ma uit si sa apreciez filmele comerciale, deci nu o fac. prefer un film de calitate la 3 luni, decat 5 filme mediocre pe zi. singura mea problema este cine, unde si cand imi spune ce MERITA sa vad?
sa nu-mi vorbesti acum despre Net si despre siteurile de film, am deja 300 de Gb plini de filme "la moda". sa mai adun orele, zilele, lunile si anii care mi-au trebuit sa le vad?! nu cred ca mai e cazul.
nu stiu ce vor regizorii si actorii romani. nici nu ma intereseaza. de altfel stiu ca nici nu pot vrea alteceva in afara de glorie si bani.
insa ce vreau eu, umilul spectator, pe cine-ar putea interesa?