View Single Post
Old 29 Jul 2008, 17:25   #235
Picasa2
Guest

Picasa2

Originally Posted by StefanDo:
ca sa se faca in romania un film ca masinistul, un actor ar trebui sa fie suficient de motivat ca sa slabeasca 25 de kilograme la noi actorii nu sunt motivati nici macar sa-si faca cercetarea ca lumea. Cand citesti ca Heath Ledger a stat o luna intr-un hotel mancand te miri ce, izolat de tot si toate, numai ca sa-si gandeasca Joker-ul, incepi sa-ti pui niste intrebari. Multi, mult prea multi dintre actorii nostri nici macar nu-si dau seama ca nu mai sunt la teatru cand aud "Motor!"

cu siguranta ca daca si unii dintre actorii mostri ar fi platiti in sute de mii/ milioane de USD ar fi si ei MAI motivati sa slabeasca!
eu as fi. tu nu?!

eu cred ca ai nostri actori sunt destul de motivati, de potentialul lor incert, de gusturile noastre frivole si nu in ultima instanta de certa pasiune pentru ceea ce fac.

eu am ajus in stadiul in care ma intreb pentru cine se face filmul in tara asta? cine, unde, cum si cand a "strecurat" ruptura asta intre ceea ce se filmeaza si ceea ce se doreste a viziona? unde, cine, cum si cand l-a pierdut pe celalalt, cine a creat zidul dintre actor si spectator?! chiar este real acest zid?! hm... tu ce zici?!
Picasa2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif