tailgunner a zis bine ce a zis, absolut toate dialogurile din film au un sens, nicio replica, absolut niciuna, nu este pusa degeaba. La inceput cand Gordon vorbeste cu Ramirez, ea ii spune ca si-a internat mama ca mai apoi in film sa aflam si de motivul tradarii politiei...cred ca e cel mai bun exemplu, pentru ca aparent e un dialog banal intre doi politisti cand de fapt are o insemnatate imensa pentru film, daca nu trada Ramirez atunci Rachel nu mai murea...repet: e doar un exemplu! Pentru cei incapatanati sa o tina pe a lor, ca au vazut ei versiunea "cam" a filmului si li se pare mediocru, mai pot da exemple.
L-am vazut azi a treia oara la Multiplex...montajul filmului, Jesus! A zis un idiot pe aici ca ar fi mediocru...pai numai montajul filmului e printre cele mai bune din istoria cinematografului, exista o gramada de exemple si aici... dar daca unii o tin pe a lor chiar nu are rost sa ma agit.
Poate ca nu e el de locul 1 pe IMDb, cum am mai zis...e cam imposibil sa compari doua filme din doua vremuri total diferite. Dar este de departe cel mai bun film al anului, cel mai bun film bazat pe comic-book din istorie.
Merita vazut de vreo...cateva ori!