View Single Post
Old 28 Jul 2008, 17:35   #89
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by films4all:
Originally Posted by tailgunner:
"cu multe erori"

exemple?

-actiunea e construita intr-un ritm tampit care incearca sa te faca sa inghiti asa numitele replici "inteligente" dar din pacate .. aceste replici inteligente te cam irita tocmai pentru ca observi mediocritatea.
-problemele de ordin logic sunt lasate nerezolvate dar..doar pentru ca e un film de casa asta nu inseamna ca tre sa ma faca prost in fata.
-saracul batman..ba e erou..ba e super erou. auzeam voci ca e doar erou..mm.. nice, dar.. un erou daca se arunca de la etajul 3 pe o masina in miscare sigur ar ajunge la spital (intr-un film serios, evitandu-se ridicolul)- deci.. se pare ca e vorba de un super erou ..si unul prost lucrat.
-montaj idiot

Intradevar Joker e cel mai tare personaj. Joker reuseste sa ridice filmul. Din pacate niciun alt actor nu si-a dat atat de mult interesul ceea ce transforma productia ..intr-o mediocritate. Pacat de munca lui Heath.
:sleep:
:love: Films4all,te iubesc.Si eu am spus cam acelasi lucru.Despre erori,sunt destule... :oops:

Din pacate, draga mea Pauline Kael, suntem prea putini care apreciem adevarata fata a filmului, adevaratele merite (d)in film. Majoritatea respecta filmul din prostie ridicand valoarea filmului pe spinarea saracului Heath dar... talentul lui Heath trebuie aplaudat in acest film si doar a lui.
Nu ma intelege gresit, nu sunt fanul lui Joker (Heath Ledger), eu doar privesc lucrurile dintr-o perspectiva corecta.
Take care.