Originally Posted by tailgunner:
"Gary Oldman e un mare actor englez, n-a avut un rol prea dificil" :lol: :lol: :lol: (nu ca n-ar fi adevarat, dar asa suna a compunere de clasa a opta... si restul "cronicii" la fel)
1. E Joker, nu Jocker, cause he's not a jock of all trades
2. TDK nu e mediocru, e bine scris, bine jucat, si foarte bine regizat.
|
Partea cu compunearea ma lasa rece,nu sunteti primul sau ultimul care incearca disperat sa minimalizeze,cu o doza de misoginism si infatuare absolut ridicole.
Nu l-am comentat doar pe Gary,intamplator l-am vazut in alte filme,unde rolul il solicita la justa valoare.Se pare ca dumneavoastra cititi printre randuri,si eu fac la fel,e ok.
Da,ma bucur ca sunteti din aceia care merg o data cu caravana,la ce sa fie unul mai breaz care s-o ia in sens invers? Va doresc la cat mai multe voturi si note de 10 pe IMDB.
Cum spuneam situatia e una temporara.
TDK e un film obisnuit,cu unele secvente bune,dar absolut supraevaluat,cu multe erori ,iar filmul este dus pe umerii lui Heath Ledger,cu un pret prea mare.Atat.
bellhop a scris:
Quote:
Some helpful visual, for the English-impaired:
Just ordered. Order yours, while supplies last!
|
Ok,scuze.N-am facut engleza,ci rusa.
Joker...M-am si grabit,etc...
Joker e singurul rol memorabil din film,si rolul lui Michael Cain a fost bine jucat..
Puteti sa-i dati inainte cu TDK cel mai bun,peste vreo cateva luni s-ar putea sa va jenati de fanatismul asta.